Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Globetrotter Köln Aufstieg 04
4-1-3-2 Tactiek Sturm
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.9 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Gonska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grazzani rent richting de bal. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazzani verovert de bal door een tackle van achteren. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kıbrıslıoğlu geeft een hoge lob. Fauske rent richting de bal. Fauske geeft een hoge lob. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bojko rent richting de bal. Bojko passt de bal zonder na te denken. Preś is nu in balbezit. Preś haalt uit met een fantastische trap. Ryszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Aufstieg 04 1:0

18e minuut.
Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse geeft een hoge lob. Daar is Kıbrıslıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś haalt uit met een fantastische trap. Ryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Aufstieg 04 2:0

25e minuut.
de Bartolo verovert de bal door een tackle van achteren. Deraković rent richting de bal. Met opzet legt Bojko zijn tegenspeler op de grond. Bojko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Gort onderschept slim de pass. Gort speelt de bal door. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru passt de bal in één keer door. Beszterda speelt de bal door. Ryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mydło met een sublieme pass. Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gort zijn tegenspeler op de grond. Gort is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Gonska is nu in balbezit. Bociański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gonska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grazzani neemt de penalty, wat een uithaal! Dryl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Aufstieg 04 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrotter Köln 49%, Aufstieg 04 51%.
FC Globetrotter Köln - Aufstieg 04 2:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vercruysse met een snelle inworp. Kwietniak is nu in balbezit. Kwietniak geeft een lange en hoge pass. Preś springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gonska rent richting de bal. Vergoossen speelt de bal door. Gonska is nu in balbezit. Gonska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Globetrotter Köln - Aufstieg 04 2:2

64e minuut.
Kıbrıslıoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butcaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preś rent richting de bal. Preś draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Bociański kopt de bal weg. Kwietniak probeert naar een medespeler te passen. Combes is nu in balbezit. Butcaru onderschept slim de pass. Butcaru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ryszko trapt de bal weg. Grazzani kopt de bal weg. Klungelig pakt Bociański de bal. Nonković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonković schiet op doel. Dryl bokst de bal weg.

72e minuut.
Grazzani kopt de bal weg. Vergoossen rent richting de bal. Vergoossen probeert naar een medespeler te passen. Gonska rent richting de bal. Gonska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Vergoossen de bal. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska onderschept slim de pass. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Aufstieg 04 2:3

82e minuut.
Grazzani met een sublieme pass. Vergoossen is nu in balbezit. Vergoossen passt de bal zonder na te denken. Nonković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonković schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrotter Köln 65%, Aufstieg 04 35%.
FC Globetrotter Köln - Aufstieg 04 2:3