Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rauhe Eulen Furious Frisians
Normal Tactiek 451 flott
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 33.2
waardeloos Schieten goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Jarosch speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel. Alborn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:1

5e minuut.
Brejza geeft de bal voor. Klungelig pakt Aguilar de bal. Cestonaro rent richting de bal. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:2

12e minuut.
Brejza probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Köpcke begaat een overtreding. Köpcke krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Chatzipanagos onderschept slim de pass. Arango speelt de bal door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:3

19e minuut.
Arango met een snelle inworp. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kondić verovert de bal door een tackle van achteren. Kondić probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:4

31e minuut.
Bachert met een sublieme pass. Teicher is nu in balbezit. Teicher passt de bal met de wreef. Luzifer is nu in balbezit. Luzifer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Albin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondić onderschept slim de pass. Kondić met een sublieme pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:5

38e minuut.
Jarosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza onderschept slim de pass. Brejza geeft de bal voor. Kondić is nu in balbezit. Kondić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:6

40e minuut.
Chatzipanagos speelt de bal door. Kondić is nu in balbezit. Kondić passt de bal zonder na te denken. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Alborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Chatzipanagos met een sublieme pass. Brejza is nu in balbezit. Brejza passt de bal met de wreef. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Alborn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gartzke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gartzke geeft een hoge lob. Inworp. Brejza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arango geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Eulen 73%, Furious Frisians 27%.
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:6

48e minuut.
Ricci met een sublieme pass. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Alborn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lanfermann de bal. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango speelt de bal door. Kondić probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Alborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Jarosch speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heetjans met de inworp. Brejza controleert de bal met de borst. Brejza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chatzipanagos speelt de bal door. Kondić is nu in balbezit. Kondić geeft een lange en hoge pass. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kondić rent richting de bal. Arango met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lanfermann de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Brejza probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ... Alborn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:7

72e minuut.
Chatzipanagos probeert naar een medespeler te passen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango probeert naar een medespeler te passen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jarosch is nu in balbezit. Heetjans onderschept slim de pass. Heetjans speelt de bal door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Teicher probeert de bal aan de voet te houden. Chatzipanagos probeert naar een medespeler te passen. Kondić met een sublieme pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alborn probeert naar een medespeler te passen. Heetjans kopt de bal weg. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Brejza kopt de bal weg. Lanfermann heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Alborn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Eulen 64%, Furious Frisians 36%.
Rauhe Eulen - Furious Frisians 0:8