Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grauenvolle Jungen Rauhe Eulen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Luzifer passt de bal zonder na te denken. Unger is nu in balbezit. Luzifer rent richting de bal. Luzifer schiet op doel. Löring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Jungen - Rauhe Eulen 0:1

41e minuut.
Marin met een snelle inworp. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fränkel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fränkel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Jungen 43%, Rauhe Eulen 57%.
Grauenvolle Jungen - Rauhe Eulen 0:1

46e minuut.
Albin is nu in balbezit. Albin passt de bal zonder na te denken. Mahnken rent richting de bal. Luzifer verovert de bal door een tackle van achteren. Luzifer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Löring trapt de bal weg van het doel. Jarosch kopt de bal weg. Unger rent richting de bal. Luzifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzifer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Jungen - Rauhe Eulen 0:2

57e minuut.
Köpcke onderschept slim de pass. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger passt de bal in één keer door. Luzifer is nu in balbezit. Luzifer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Jarosch rent richting de bal. Jarosch geeft een hoge lob. Bachert met een sublieme pass. Luzifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzifer schiet op doel. Löring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Fränkel heeft problemen om de bal te vangen. Jarosch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fränkel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stock met een snel genomen vrije trap. Lanfermann controleert de bal met de borst. Clauss is nu in balbezit. Alborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Jungen - Rauhe Eulen 1:2

76e minuut.
Daar is Lanfermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosch rent richting de bal. Jarosch passt de bal met de wreef. Luzifer is nu in balbezit. Luzifer schiet op doel. De bal raakt de paal. Löring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Köpcke rent richting de bal. Pekarek speelt de bal door. Clauss rent richting de bal. Clauss draait met de bal, schiet en ... Cestonaro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grauenvolle Jungen - Rauhe Eulen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Jungen 62%, Rauhe Eulen 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grauenvolle Jungen - Rauhe Eulen 2:2