Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Norderstedt BFC Dynamo
352 Tactiek def
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56 gemiddelde waardering 56.5
formidable Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Krešina kopt de bal weg. Peñaranda is nu in balbezit. Akkus is nu in balbezit. Peñaranda onderschept slim de pass. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Heinsch met een sublieme pass. Heyer rent richting de bal. Heyer met een sublieme pass. Cilker is nu in balbezit. Cilker draait met de bal, schiet en ... Lopetrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gansloser met een sublieme pass. Heyer is nu in balbezit. Heyer passt de bal in één keer door. Garthoff is nu in balbezit. Garthoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Donau speelt de bal door. Krešina heeft problemen om de bal te vangen. Krešina passt de bal zonder na te denken. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Farías trapt de bal weg van het doel. Garthoff kopt de bal weg. Leniov controleert de bal met de borst. Cilker rent richting de bal. Cilker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Donau probeert naar een medespeler te passen. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gansloser krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Aldag kopt de bal weg. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hormayer. Hormayer krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cilker passt de bal in één keer door. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor probeert naar een medespeler te passen. Cilker rent richting de bal. Cilker draait met de bal, schiet en ... Lopetrone bokst de bal weg. Paal!

34e minuut.
Akkus onderschept slim de pass. Akkus geeft de bal voor. Leniov rent richting de bal. Leniov geeft een hoge lob. Krešina krijgt zijn hoofd ertegen. Bahrmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 48%, BFC Dynamo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Norderstedt - BFC Dynamo 0:0

48e minuut.
Garthoff is nu in balbezit. Leniov onderschept slim de pass. Leniov probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hormayer passt de bal in één keer door. Ludźmierski is nu in balbezit. Cilker verovert de bal door een tackle van achteren. Cilker schiet op doel. Lopetrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - BFC Dynamo 0:1

56e minuut.
Krešina is nu in balbezit. Heinsch onderschept slim de pass. Heinsch passt de bal in één keer door. Heyer rent richting de bal. Heyer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dicker speelt de bal door. Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyer geeft een hoge lob. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Özbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garthoff rent richting de bal. Garthoff speelt de bal door. Cilker heeft problemen om de bal te vangen. Cilker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski geeft een hoge lob. Heinsch heeft problemen om de bal te vangen. Krešina verovert de bal door een tackle van achteren. Krešina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Bahrmann speelt de bal door. Ludźmierski heeft problemen om de bal te vangen. Cilker rent richting de bal. Daar is Cilker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Hesse is nu in balbezit. Hesse geeft de bal voor. Wollenzien geeft een lange en hoge pass. Cilker rent richting de bal. Cilker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hormayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hormayer passt de bal in één keer door. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aldag de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aldag geeft een lange en hoge pass. Heyer met een sublieme pass. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker heeft problemen om de bal te vangen. Cilker haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 50%, BFC Dynamo 50%.
1.FC Norderstedt - BFC Dynamo 0:1