Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rauhe Eulen FC Globetrotter Köln
Normal Tactiek 4-1-3-2
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 54.1
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Köpcke onderschept slim de pass. Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Bojko probeert naar een medespeler te passen. Preś rent richting de bal. Preś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Butcaru geeft de bal voor. Bojko kopt de bal weg. Beszterda rent richting de bal. Beszterda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lanfermann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:1

6e minuut.
Albin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vercruysse met de inworp. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:2

11e minuut.
Jarosch probeert naar een medespeler te passen. Preś rent richting de bal. Preś schiet op doel. Lanfermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:3

13e minuut.
Preś passt de bal met de wreef. Kwietniak rent richting de bal. Kwietniak passt de bal zonder na te denken. Bojko geeft de bal voor. Beszterda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bociański onderschept slim de pass. Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak geeft een hoge lob. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lanfermann geeft een lange en hoge pass. Kwietniak is nu in balbezit. Kwietniak geeft een hoge lob. Beszterda rent richting de bal. Beszterda draait met de bal, schiet en ... Alborn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Beszterda is nu in balbezit. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko passt de bal zonder na te denken. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś schiet op doel. Alborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Beszterda geeft de bal voor. Alborn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś haalt uit met een fantastische trap. Alborn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:4

23e minuut.
de Bartolo kan de bal niet met de borst controleren. de Bartolo geeft een lange en hoge pass. Preś kopt de bal weg. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Köpcke is nu in balbezit. Beszterda onderschept slim de pass. Preś is nu in balbezit. Preś schiet op doel. Alborn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:5

28e minuut.
Kwietniak passt de bal zonder na te denken. Daar is Bojko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojko passt de bal zonder na te denken. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bachert is nu in balbezit. Fauske verovert de bal door een tackle van achteren. Fauske geeft een lange en hoge pass. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Preś heeft problemen om de bal te vangen. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko geeft een lange en hoge pass. Preś rent richting de bal. Preś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Köpcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko is nu in balbezit. Bojko passt de bal zonder na te denken. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cestonaro trapt de bal weg. Vercruysse kopt de bal weg. Bojko speelt de bal door. Klungelig pakt Preś de bal. Preś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Butcaru met de inworp. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko passt de bal zonder na te denken. Beszterda rent richting de bal. Beszterda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Preś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köpcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko speelt de bal door. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:6

44e minuut.
Inworp. Vercruysse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beszterda rent richting de bal. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. Alborn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:7

44e minuut.
Köpcke is nu in balbezit. Vercruysse verovert de bal door een tackle van achteren. Vercruysse passt de bal met de wreef. Preś is nu in balbezit. Preś draait met de bal, schiet en ... Alborn bokst de bal weg. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Butcaru draait met de bal, schiet en ... Cestonaro heeft problemen om de bal te vangen. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. Alborn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Eulen 88%, FC Globetrotter Köln 12%.
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:8

46e minuut.
Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda passt de bal met de wreef. Vercruysse rent richting de bal. Vercruysse geeft een lange en hoge pass. Preś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:9

47e minuut.
Köpcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda onderschept slim de pass. Beszterda passt de bal zonder na te denken. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś schiet op doel. Alborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:10

49e minuut.
Preś kan de bal niet met de borst controleren. Alborn probeert naar een medespeler te passen. Vercruysse kopt de bal weg. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:11

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Preś de bal onder controle te krijgen. Bojko rent richting de bal. Bojko met een sublieme pass. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda schiet op doel. Alborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Preś rent richting de bal. Preś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:12

59e minuut.
Beszterda is nu in balbezit. Beszterda probeert naar een medespeler te passen. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś draait met de bal, schiet en ... Alborn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:13

62e minuut.
Unger draait met de bal, schiet en ... Inworp. Fauske met een snelle inworp. Butcaru met een sublieme pass. Luzifer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kwietniak passt de bal zonder na te denken. Daar is Bojko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojko passt de bal zonder na te denken. Preś is nu in balbezit. Preś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:14

67e minuut.
Jarosch onderschept slim de pass. Jarosch speelt de bal door. Köpcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda onderschept slim de pass. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Jarosch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojko rent richting de bal. Bojko geeft de bal voor. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fauske kopt de bal weg. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosch onderschept slim de pass. Preś is nu in balbezit. Preś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vercruysse heeft problemen om de bal te vangen. Vercruysse passt de bal met de wreef. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lanfermann de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vercruysse neemt de hoekschop. Klungelig pakt Butcaru de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gort passt de bal met de wreef. Bojko rent richting de bal. Bojko speelt de bal door. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda draait met de bal, schiet en ... Alborn bokst de bal weg.

81e minuut.
Bachert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Bojko passt de bal met de wreef. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Alborn met een harde bal richting middenveld. Kwietniak kopt de bal weg. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś draait met de bal, schiet en ... Alborn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:15

83e minuut.
Luzifer heeft problemen om de bal te vangen. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś probeert naar een medespeler te passen. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś passt de bal met de wreef. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda draait met de bal, schiet en ... Alborn probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fauske verovert de bal door een tackle van achteren. Fauske geeft een hoge lob. Daar is Lanfermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:16

89e minuut.
Gort geeft de bal voor. Cestonaro kan de bal niet met de borst controleren. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda draait met de bal, schiet en ... Alborn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Eulen 82%, FC Globetrotter Köln 18%.
Rauhe Eulen - FC Globetrotter Köln 0:17