Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Asperden Dynamo Más é Thoil
4-1-3-2_R Tactiek Sidd 5-3-2r
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 44
solid Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen average


4e minuut.
Szałachowski geeft de bal voor. Techert bereikt de bal nog maar net als eerste. Techert probeert naar een medespeler te passen. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 0:1

5e minuut.
Dym passt de bal met de wreef. Kaziūnas heeft problemen om de bal te vangen. Kaziūnas passt de bal zonder na te denken. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus schiet op doel. Colman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Trochim onderschept slim de pass. Trochim met een sublieme pass. Krstanović rent richting de bal. Krstanović schiet op doel. Racciatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 1:1

25e minuut.
Kaziūnas is nu in balbezit. Pillack begaat een overtreding. Kaziūnas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quiñones met een snel genomen vrije trap. Krstanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Racciatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Eggestein is nu in balbezit. Puyol is nu in balbezit. Eggestein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puyol raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Puyol kan niet meer verder spelen. Ferrer komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Eboula geeft een hoge lob. Krstanović kopt de bal weg. Dym bereikt de bal nog maar net als eerste. Dym haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 2:1

37e minuut.
Schlappner heeft problemen om de bal te vangen. Schlappner met een sublieme pass. Ferrer rent richting de bal. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus draait met de bal, schiet en ... Colman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Techert onderschept slim de pass. Techert probeert naar een medespeler te passen. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus schiet op doel. Colman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schlappner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Asperden 47%, Dynamo Más é Thoil 53%.
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 2:1

46e minuut.
Amm kan de bal niet met de borst controleren. Quiñones probeert naar een medespeler te passen. Dym is nu in balbezit. Dym schiet op doel. Racciatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 3:1

51e minuut.
Eboula passt de bal in één keer door. Quiñones geeft een lange en hoge pass. Dym rent richting de bal. Krstanović is nu in balbezit. Krstanović draait met de bal, schiet en ... Racciatti bokst de bal weg. Dym bereikt de bal nog maar net als eerste. Dym haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 4:1

60e minuut.
Eboula geeft een lange en hoge pass. Krstanović kopt de bal weg. Golz heeft problemen om de bal te vangen. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović haalt uit met een fantastische trap. Racciatti bokst de bal weg. Dym rent richting de bal. Dym schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pillack bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillack geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piskorz de bal. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus draait met de bal, schiet en ... Colman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 4:2

68e minuut.
Hach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eggestein de bal. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus haalt uit met een fantastische trap. Colman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 4:3

72e minuut.
Buitenspel voor Krstanović. Goede buitenspelval van de verdediging. Eichelmann neemt vlug de vrije trap. Daar is Lutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggestein haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Colman bokst de bal weg. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 4:4

81e minuut.
Quiñones passt de bal zonder na te denken. Kaziūnas rent richting de bal. Pillack tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pillack krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Asperden 46%, Dynamo Más é Thoil 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Asperden - Dynamo Más é Thoil 4:4