Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Uerdingen 05 Magic Kicks
433 Tactiek Birdcage
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 36.5
adequate Schieten weak
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


12e minuut.
Tenbieg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falkenburg met een snelle inworp. Kabelitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelitz schiet op doel. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Puls onderschept slim de pass. Lambrecht is nu in balbezit. Puls verovert de bal door een tackle van achteren. Puls schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pinkel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Donau onderschept slim de pass. Donau probeert naar een medespeler te passen. Pfahl probeert de bal aan de voet te houden. Kabelitz rent richting de bal. Kabelitz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Pinkel is nu in balbezit. Puls is nu in balbezit. Puls passt de bal met de wreef. Pinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Puls speelt de bal door. Kempa is nu in balbezit. Kempa passt de bal in één keer door. Pinkel rent richting de bal. Pinkel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bittroff heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Uerdingen 05 - Magic Kicks 0:1

37e minuut.
Lambrecht speelt de bal door. Kabelitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelitz speelt de bal door. Donau bereikt de bal nog maar net als eerste. Donau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gressier speelt de bal door. Kohl kopt de bal weg. Daar is Pinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puls bereikt de bal nog maar net als eerste. Puls schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tauchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkel passt de bal met de wreef. Puls bereikt de bal nog maar net als eerste. Puls haalt uit met een fantastische trap. Igelmeyer bokst de bal weg.

43e minuut.
Pfahl passt de bal in één keer door. Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa passt de bal in één keer door. Puls is nu in balbezit. Puls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Uerdingen 05 - Magic Kicks 0:2

44e minuut.
Dal probeert naar een medespeler te passen. Tauchert is nu in balbezit. Pinkel onderschept slim de pass. Pinkel geeft de bal voor. Bittroff heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Uerdingen 05 66%, Magic Kicks 34%.
KFC Uerdingen 05 - Magic Kicks 0:2

47e minuut.
Kohl met een sublieme pass. Puls heeft problemen om de bal te vangen. Kabelitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabelitz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kohl passt de bal zonder na te denken. Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa passt de bal zonder na te denken. Pinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Igelmeyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl passt de bal in één keer door. Pinkel is nu in balbezit. Pinkel draait met de bal, schiet en ... Igelmeyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Puls bereikt de bal nog maar net als eerste. Puls passt de bal met de wreef. Pinkel heeft problemen om de bal te vangen. Pinkel schiet op doel. Igelmeyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Uerdingen 05 - Magic Kicks 0:3

83e minuut.
Klungelig pakt Pinkel de bal. Bittroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Puls verovert de bal door een tackle van achteren. Puls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Uerdingen 05 - Magic Kicks 0:4

84e minuut.
Tauchert rent richting de bal. Tauchert speelt de bal door. Klungelig pakt Lambrecht de bal. Pinkel is nu in balbezit. Pinkel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Uerdingen 05 69%, Magic Kicks 31%.
KFC Uerdingen 05 - Magic Kicks 0:4