Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau Dynamo Más é Thoil
brrrr Tactiek Sidd 5-3-2r
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
43.6 gemiddelde waardering 55
good Schieten solid
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Rakar heeft problemen om de bal te vangen. Samper is nu in balbezit. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pillack probeert naar een medespeler te passen. Retter rent richting de bal. Retter speelt de bal door. Bernecker is nu in balbezit. Bernecker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rotthaus onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tegeder. Rotthaus raakt geblesseerd tijdens het duel. Samper met een snel genomen vrije trap. Bernecker is nu in balbezit. Bernecker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dynamo Más é Thoil 0:1

18e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski met een sublieme pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus schiet op doel. Mulde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dynamo Más é Thoil 0:2

23e minuut.
Ullmann probeert de bal met de borst te controleren. Haberland rent richting de bal. Haberland geeft een lange en hoge pass. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bambrowski kopt de bal weg. Haberland met een sublieme pass. Habers heeft problemen om de bal te vangen. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann draait met de bal, schiet en ... Plozner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Hach met een sublieme pass. Samper rent richting de bal. Samper geeft de bal voor. Bernecker springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dynamo Más é Thoil 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 68%, Dynamo Más é Thoil 32%.
BSG Traktor Torgau - Dynamo Más é Thoil 0:3

75e minuut.
Abate geeft de bal voor. Götze rent richting de bal. Rotthaus verovert de bal door een tackle van achteren. Rotthaus schiet op doel. Mulde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dynamo Más é Thoil 0:4

86e minuut.
Götze kopt de bal weg. Ullmann rent richting de bal. Habers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ullmann moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ullmann kan niet meer verder spelen. Tuptyński komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Daar is Janeczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pillack onderschept slim de pass. Janeczko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pillack wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pillack met een snel genomen vrije trap. Rotthaus springt en kopt de bal. Mulde bokst de bal weg. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dynamo Más é Thoil 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 66%, Dynamo Más é Thoil 34%.
BSG Traktor Torgau - Dynamo Más é Thoil 0:5