Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.01
  • Stadion: FC Trozoul Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 26950
FC Trozoul Aleksandrowka
new & 7 Tactiek CCA
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
67.3 gemiddelde waardering 67.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


27e minuut.
Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cantilo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joseph legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Neagoe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - Aleksandrowka 1:0

28e minuut.
Urenda passt de bal in één keer door. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru speelt de bal door. Daar is Cantilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trozoul 48%, Aleksandrowka 52%.
FC Trozoul - Aleksandrowka 1:0

48e minuut.
Gremlin onderschept slim de pass. Cărămidaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cámara. Cărămidaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joseph komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cámara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzikraniotis rent richting de bal. Chatzikraniotis probeert naar een medespeler te passen. John rent richting de bal. John draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bendea speelt de bal door. Cantilo is nu in balbezit. Cueto begaat een overtreding. Cueto krijgt een gele kaart. Cantilo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joseph wilt de vrije trap nemen. Urenda maakt een snoekduik en kopt de bal. Neagoe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - Aleksandrowka 2:0

67e minuut.
Klanstrup met een sublieme pass. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru probeert naar een medespeler te passen. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wołodyjowski speelt de bal door. Chatzikraniotis heeft problemen om de bal te vangen. Marull geeft een hoge lob. Cantilo rent richting de bal. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Neagoe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cueto met een sublieme pass. Careca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klanstrup. Klanstrup krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trozoul 41%, Aleksandrowka 59%.
FC Trozoul - Aleksandrowka 2:0