Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Galinette Les boufs
C523 Tactiek Miroir
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
62.2 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Martí met een sublieme pass. Rosales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shahriar. Shahriar krijgt een gele kaart. Rosales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vassallo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gutfeld maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ambühl probeert naar een medespeler te passen. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát geeft een lange en hoge pass. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Soler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Martí probeert naar een medespeler te passen. Rosales is nu in balbezit. Rosales passt de bal zonder na te denken. Fadıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadıloğlu draait met de bal, schiet en ... Siraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Fennely passt de bal zonder na te denken. Martí rent richting de bal. Martí geeft de bal voor. Fadıloğlu is nu in balbezit. Fadıloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Breschi geeft een lange en hoge pass. Bescapé heeft problemen om de bal te vangen. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát geeft de bal voor. Martí kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Liulevičius geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bescapé heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pilát geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pérez Guirado springt en kopt de bal. Soler bokst de bal weg.

21e minuut.
Liulevičius geeft een lange en hoge pass. Pilát is nu in balbezit. Pilát passt de bal in één keer door. Mattheus rent richting de bal. Mattheus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Liulevičius rent richting de bal. Liulevičius geeft een hoge lob. van de Kasteele kopt de bal weg. Klungelig pakt Fennely de bal. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pilát is nu in balbezit. Pilát geeft de bal voor. Daar is Martí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breschi verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mattheus is nu in balbezit. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot begaat een overtreding. Kondrot krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rosales rent richting de bal. Shahriar begaat een overtreding. Rosales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vassallo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gutfeld springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Galinette - Les boufs 1:0

42e minuut.
Pilát rent richting de bal. Pilát geeft de bal voor. Pérez Guirado kopt de bal weg. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Galinette 58%, Les boufs 42%.
La Galinette - Les boufs 1:0

49e minuut.
Pilát is nu in balbezit. Pilát passt de bal zonder na te denken. Pérez Guirado is nu in balbezit. Pérez Guirado draait met de bal, schiet en ... Soler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Galinette - Les boufs 1:1

61e minuut.
Pérez Guirado kopt de bal weg. Breschi is nu in balbezit. Vergilov onderschept slim de pass. Vergilov draait met de bal, schiet en ... Soler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Galinette - Les boufs 1:2

90e minuut.
van de Kasteele passt de bal met de wreef. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krynicki. Krynicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Galinette 49%, Les boufs 51%.
La Galinette - Les boufs 1:2