Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.02
  • Stadion: Fc kéné Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 33118
Fc kéné Monachil CF
5-3-2. Tactiek deepthroat
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
60.4 gemiddelde waardering 58.5
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Trąbek kopt de bal weg. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holca krijgt een gele kaart.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirotti met een harde bal richting middenveld. Fagerholm kopt de bal weg. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Mirotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giordano zal de hoekschop nemen. Fagerholm krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Reiherd is nu in balbezit. Giordano verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano passt de bal in één keer door. Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - Monachil CF 1:0

26e minuut.
Nierychlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Nierychlewski geeft een lange en hoge pass. Leprêtre heeft problemen om de bal te vangen. Trąbek is nu in balbezit. Trąbek draait met de bal, schiet en ... Haedo Valdez bokst de bal weg.

31e minuut.
Siperco is nu in balbezit. Siperco probeert naar een medespeler te passen. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Trąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trąbek schiet op doel. Haedo Valdez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ponta geeft een hoge lob. Giordano rent richting de bal. Giordano passt de bal in één keer door. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Trąbek rent richting de bal. Trąbek draait met de bal, schiet en ... Haedo Valdez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc kéné - Monachil CF 1:1

42e minuut.
Siperco is nu in balbezit. Siperco geeft een lange en hoge pass. Trąbek is nu in balbezit. Trąbek geeft een lange en hoge pass. Lussich springt en kopt de bal. Haedo Valdez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponta met een sublieme pass. Reiherd is nu in balbezit. Reiherd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 44%, Monachil CF 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc kéné - Monachil CF 1:1

61e minuut.
Leprêtre passt de bal met de wreef. Fagerholm speelt de bal door. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Mirotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - Monachil CF 2:1

65e minuut.
Fagerholm kopt de bal weg. Derman probeert de bal met de borst te controleren. Giordano probeert naar een medespeler te passen. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Trąbek stond buitenspel. Holca neemt vlug de vrije trap. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... Mirotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - Monachil CF 3:1

70e minuut.
Ramalho komt het veld opgelopen. Euvrard komt het veld opgelopen. Manfredi komt het veld opgelopen. Vargas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dośpiał passt de bal in één keer door. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano geeft een hoge lob. Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk haalt uit met een fantastische trap. Mirotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Caudai passt de bal zonder na te denken. Giordano is nu in balbezit. Giordano geeft de bal voor. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - Monachil CF 4:1

78e minuut.
Fagerholm probeert de bal aan de voet te houden. Arrieta is nu in balbezit. Fagerholm onderschept slim de pass. Fagerholm geeft een lange en hoge pass. Minorczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Mirotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Bauer komt het veld opgelopen. Collard komt het veld opgelopen. Petit komt het veld opgelopen. Givet komt het veld opgelopen. Lauret komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 28%, Monachil CF 72%.
Fc kéné - Monachil CF 4:1