Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:49
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.02
  • Stadion: Fc kéné Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 39287
Fc kéné AS Tamalou
4-3-3 Tactiek RC S
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.3 gemiddelde waardering 66
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Cantieni passt de bal met de wreef. Alfheim rent richting de bal. Alfheim probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cantieni passt de bal zonder na te denken. Alfheim is nu in balbezit. Alfheim speelt de bal door. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Cantieni onderschept slim de pass. Daar is Dascălu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dascălu passt de bal zonder na te denken. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 51%, AS Tamalou 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc kéné - AS Tamalou 0:0

46e minuut.
Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Givet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Újhelyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Cantieni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dascălu rent richting de bal. Dascălu speelt de bal door. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. Haedo Valdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - AS Tamalou 0:1

49e minuut.
Haedo Valdez speelt de bal door. Cantieni kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giordano. Cantieni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cantieni kan niet meer verder spelen. Eltek komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Fagerholm met een snelle inworp. Caudai speelt de bal door. Fagerholm geeft de bal voor. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanakiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc kéné - AS Tamalou 1:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collard komt het veld opgelopen. Petit komt het veld opgelopen. Maurin komt het veld opgelopen. Bauer komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Petit is nu in balbezit. Petit met een sublieme pass. Givet bereikt de bal nog maar net als eerste. Givet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - AS Tamalou 2:1

89e minuut.
Eltek speelt de bal door. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dascălu geeft een hoge lob. Újhelyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Haedo Valdez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 57%, AS Tamalou 43%.
Fc kéné - AS Tamalou 2:1