Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onibaku Combi les vinces
4222 TSO V3 Tactiek rosebud 2
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
62.1 gemiddelde waardering 47.6
excellent Schieten good
formidable Passen adequate
formidable Verdedigen solid


6e minuut.
Ottosen passt de bal in één keer door. Morin is nu in balbezit. Morin passt de bal met de wreef. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel. Crochet bokst de bal weg.

7e minuut.
Champagne met een snelle inworp. Urbina geeft de bal voor. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - les vinces 1:0

10e minuut.
Urbina met een sublieme pass. Mahi heeft problemen om de bal te vangen. Mahi met een sublieme pass. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Crochet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Urbina passt de bal zonder na te denken. Ottosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Champagne krijgt een gele kaart. Ottosen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

20e minuut.
Crochet met een sublieme pass. Mahi kopt de bal weg. Chatzioannou heeft problemen om de bal te vangen. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel. De bal raakt de paal. Ottosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottosen draait met de bal, schiet en ... Crochet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mahi kopt de bal weg. Klungelig pakt Chavez Frias de bal. Chatzioannou rent richting de bal. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Zwirko de bal. Zwirko geeft een hoge lob. Champagne kopt de bal weg. Ottosen heeft problemen om de bal te vangen. Ottosen geeft de bal voor. Crochet bokst de bal weg.

27e minuut.
Urbina passt de bal zonder na te denken. Ottosen rent richting de bal. Morin rent richting de bal. Morin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - les vinces 2:0

29e minuut.
Urbina passt de bal zonder na te denken. Ottosen rent richting de bal. Ottosen passt de bal met de wreef. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Mahi de bal. Mahi probeert naar een medespeler te passen. Chatzioannou probeert naar een medespeler te passen. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel. Crochet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Dubos heeft problemen om de bal te vangen. Ottosen geeft de bal voor. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Crochet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Chatzioannou geeft een lange en hoge pass. Morin geeft een lange en hoge pass. Chavez Frias kopt de bal weg. Chatzioannou is nu in balbezit. Chatzioannou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chatzioannou heeft problemen om de bal te vangen. Chatzioannou geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mahi passt de bal in één keer door. Chatzioannou is nu in balbezit. Chatzioannou passt de bal zonder na te denken. Ottosen rent richting de bal. Ottosen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ottosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottosen probeert naar een medespeler te passen. Morin is nu in balbezit. Morin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - les vinces 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 27%, les vinces 73%.
Onibaku Combi - les vinces 3:0

49e minuut.
Mahi speelt de bal door. Morin met een sublieme pass. Urbina speelt de bal door. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Crochet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - les vinces 4:0

52e minuut.
Urbina speelt de bal door. Daar is Chatzioannou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzioannou passt de bal zonder na te denken. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Urbina speelt de bal door. Mahi rent richting de bal. Mahi passt de bal zonder na te denken. Morin rent richting de bal. Morin haalt uit met een fantastische trap. Crochet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ottosen rent richting de bal. Ottosen geeft een hoge lob. Genin controleert de bal met de borst. Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannou haalt uit met een fantastische trap. Crochet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ottosen rent richting de bal. Ottosen geeft een hoge lob. Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannou draait met de bal, schiet en ... Crochet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - les vinces 5:0

60e minuut.
Le Brun komt het veld opgelopen. Leray komt het veld opgelopen. Yakut komt het veld opgelopen. Ebrard komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ben Bouali geeft de bal voor. Inworp. Dubos met een snelle inworp. Bresson is nu in balbezit. Bresson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Yakut rent richting de bal. Yakut speelt de bal door. Chavez Frias rent richting de bal. Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Crochet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rieper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leray bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - les vinces 6:0

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Serres de bal onder controle te krijgen. Hamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Serres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hamon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 27%, les vinces 73%.
Onibaku Combi - les vinces 6:0