Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les vinces dojna
rosebud 2 Tactiek 3-5-2 rops
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 69.2
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Cabaye rent richting de bal. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tęsiorowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gibert is nu in balbezit. Gibert met een sublieme pass. Sulvestre rent richting de bal. Sulvestre geeft de bal voor. López maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulcinella bokst de bal weg.

17e minuut.
Potasiński rent richting de bal. Potasiński probeert naar een medespeler te passen. Mézy rent richting de bal. Mézy draait met de bal, schiet en ... Bucur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - dojna 1:0

39e minuut.
Baratte onderschept slim de pass. Baratte passt de bal in één keer door. Sulvestre is nu in balbezit. Sulvestre geeft een lange en hoge pass. Tęsiorowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulcinella bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 65%, dojna 35%.
les vinces - dojna 1:0

46e minuut.
Sochacki is nu in balbezit. Sochacki passt de bal in één keer door. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les vinces - dojna 1:1

53e minuut.
Klungelig pakt Sulvestre de bal. Sulvestre passt de bal met de wreef. Tęsiorowski is nu in balbezit. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap. Pulcinella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - dojna 1:2

58e minuut.
Sochacki rent richting de bal. Sochacki geeft de bal voor. Chavez Frias kopt de bal weg. Sochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochacki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sulvestre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tęsiorowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Adams de bal onder controle te krijgen. Pulcinella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sochacki rent richting de bal. Sochacki geeft de bal voor. García de los Salmones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Potasiński passt de bal met de wreef. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüzgaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Rüzgaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les vinces - dojna 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 58%, dojna 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les vinces - dojna 2:2