Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Montluçon Reims OSC
Mi Galette Tactiek BDEF 5212 AP
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
70.8 gemiddelde waardering 67.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Frejka onderschept slim de pass. Frejka passt de bal in één keer door. Kozdra is nu in balbezit. Kozdra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Reims OSC 0:1

4e minuut.
Cordier speelt de bal door. Riss rent richting de bal. Riss passt de bal in één keer door. Paler rent richting de bal. Paler draait met de bal, schiet en ... Gianni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gray de bal. Abbes onderschept slim de pass. Abbes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Paler kopt de bal weg. Zakarić is nu in balbezit. Zakarić geeft een hoge lob. Paler is nu in balbezit. Paler schiet op doel. Gianni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Frejka verovert de bal door een tackle van achteren. Frejka speelt de bal door. Arora heeft problemen om de bal te vangen. Arora schiet op doel. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Reims OSC 0:2

32e minuut.
Śladkowski onderschept slim de pass. Śladkowski geeft de bal voor. Abbes kopt de bal weg. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler schiet op doel. Gianni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paler is nu in balbezit. Paler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Reims OSC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 52%, Reims OSC 48%.
FC Montluçon - Reims OSC 1:2

46e minuut.
Faubert komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gignac is nu in balbezit. Gignac geeft de bal voor. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes haalt uit met een fantastische trap. Gianni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Fijałkowski rent richting de bal. Fijałkowski probeert naar een medespeler te passen. Abbes rent richting de bal. Abbes schiet op doel. Gianni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Indonésio speelt de bal door. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes onderschept slim de pass. Abbes schiet op doel. Gianni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Montluçon - Reims OSC 2:2

69e minuut.
Gignac passt de bal in één keer door. Zakarić is nu in balbezit. Frejka begaat een overtreding. Frejka krijgt een gele kaart. Gignac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salinas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Fijałkowski met een sublieme pass. Abbes is nu in balbezit. Abbes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mrgan rent richting de bal. Mrgan geeft de bal voor. Paler kopt de bal weg. Abbes rent richting de bal. Abbes schiet op doel. Gianni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zakarić passt de bal zonder na te denken. Mrgan met een sublieme pass. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler draait met de bal, schiet en ... Gianni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kuśnierewicz de bal. Abbes is nu in balbezit. Abbes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Reims OSC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 36%, Reims OSC 64%.
FC Montluçon - Reims OSC 3:2