Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Massilia Olympique 2 Lyon
minot4411* Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
58 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 20.4
outstanding Schieten poor
outstanding Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Larcher rent richting de bal. Larcher geeft een hoge lob. Raldes kopt de bal weg. Almendras rent richting de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Billaud probeert naar een medespeler te passen. Mladenović kopt de bal weg. Almendras is nu in balbezit. Almendras haalt uit met een fantastische trap. Billaud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Almendras de bal. Almendras draait met de bal, schiet en ... Billaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 1:0

5e minuut.
Goranov met een sublieme pass. Mladenović rent richting de bal. Mladenović met een sublieme pass. Klungelig pakt Almendras de bal. Almendras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Galunov rent richting de bal. Dutruel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galunov raakt geblesseerd tijdens het duel. Galunov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Almendras rent richting de bal. Le Bras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Almendras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Almendras neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 2:0

9e minuut.
Champagne geeft de bal voor. Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini geeft de bal voor. Almendras rent richting de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 3:0

11e minuut.
Laanepõld passt de bal in één keer door. Galunov met een sublieme pass. Mladenović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Almendras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almendras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 4:0

13e minuut.
Galunov heeft problemen om de bal te vangen. Galunov met een sublieme pass. Wollny met een sublieme pass. Almendras is nu in balbezit. Almendras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mladenović is nu in balbezit. Mladenović passt de bal in één keer door. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Almendras is nu in balbezit. Almendras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 5:0

15e minuut.
Lissandrini probeert naar een medespeler te passen. Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny speelt de bal door. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 6:0

17e minuut.
Raldes verovert de bal door een tackle van achteren. Raldes probeert naar een medespeler te passen. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Billaud trapt de bal weg. Mladenović kopt de bal weg. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras schiet op doel. Billaud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mladenović passt de bal in één keer door. Wollny rent richting de bal. Wollny geeft een hoge lob. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras haalt uit met een fantastische trap. Billaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Galunov geeft een lange en hoge pass. Mladenović kopt de bal weg. Dutruel is nu in balbezit. Galunov onderschept slim de pass. Galunov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Champagne kopt de bal weg. Galunov speelt de bal door. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wollny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Almendras de bal. Mladenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mladenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mladenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 7:0

29e minuut.
Dutruel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mladenović met de inworp. Galunov geeft een lange en hoge pass. Almendras krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Lissandrini speelt de bal door. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras draait met de bal, schiet en ... Billaud probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 8:0

35e minuut.
Granier heeft problemen om de bal te vangen. Granier passt de bal zonder na te denken. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras draait met de bal, schiet en ... Billaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 9:0

36e minuut.
Joly passt de bal zonder na te denken. Gondet heeft problemen om de bal te vangen. Wollny is nu in balbezit. Wollny geeft een hoge lob. Almendras krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Billaud probeert naar een medespeler te passen. Mladenović is nu in balbezit. Mladenović geeft een lange en hoge pass. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wollny passt de bal in één keer door. Mladenović rent richting de bal. Mladenović passt de bal met de wreef. Almendras is nu in balbezit. Almendras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 10:0

40e minuut.
Klungelig pakt Galunov de bal. Galunov passt de bal zonder na te denken. Almendras rent richting de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap. Billaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 11:0

42e minuut.
Dutruel speelt de bal door. Mladenović speelt de bal door. Wollny is nu in balbezit. Wollny geeft een lange en hoge pass. Almendras springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 12:0

43e minuut.
Granier rent richting de bal. Granier passt de bal zonder na te denken. Almendras rent richting de bal. Almendras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massilia 19%, Olympique 2 Lyon 81%.
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 13:0

46e minuut.
Champagne geeft de bal voor. Inworp. Mladenović met de inworp. Wollny geeft de bal voor. Almendras krijgt zijn hoofd ertegen. Billaud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Galunov rent richting de bal. Galunov speelt de bal door. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras draait met de bal, schiet en ... Billaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 14:0

48e minuut.
Dutruel met een sublieme pass. Mladenović is nu in balbezit. Mladenović passt de bal zonder na te denken. Almendras is nu in balbezit. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 15:0

50e minuut.
Galunov is nu in balbezit. Galunov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wollny de bal. Wollny draait met de bal, schiet en ... Champagne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galunov neemt de hoekschop. Almendras is nu in balbezit. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 16:0

51e minuut.
Granier passt de bal met de wreef. Dutruel bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras onderschept slim de pass. Almendras draait met de bal, schiet en ... Billaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 17:0

54e minuut.
Granier probeert de bal met de borst te controleren. Raldes probeert naar een medespeler te passen. Mladenović probeert naar een medespeler te passen. Almendras heeft problemen om de bal te vangen. Almendras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 18:0

57e minuut.
Wollny passt de bal in één keer door. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Almendras rent richting de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Raldes verovert de bal door een tackle van achteren. Raldes geeft een hoge lob. Almendras rent richting de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 19:0

61e minuut.
Mladenović speelt de bal door. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov passt de bal met de wreef. Wollny geeft de bal voor. Almendras krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Galunov geeft de bal voor. Almendras kopt de bal weg. Almendras is nu in balbezit. Almendras schiet op doel. Billaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 20:0

64e minuut.
Joly passt de bal in één keer door. Galunov rent richting de bal. Galunov met een sublieme pass. Almendras rent richting de bal. Almendras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 21:0

66e minuut.
Larcher speelt de bal door. Galunov is nu in balbezit. Galunov geeft de bal voor. Almendras is nu in balbezit. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 22:0

67e minuut.
Raldes rent richting de bal. Raldes passt de bal zonder na te denken. Galunov speelt de bal door. Almendras is nu in balbezit. Almendras haalt uit met een fantastische trap. Billaud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 23:0

68e minuut.
Dutruel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galunov met de inworp. Mladenović heeft problemen om de bal te vangen. Mladenović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mladenović met de inworp. Galunov is nu in balbezit. Galunov geeft een lange en hoge pass. Almendras krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras draait met de bal, schiet en ... Billaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Champagne trapt de bal weg. Galunov kopt de bal weg. Le Bras controleert de bal met de borst. Almendras is nu in balbezit. Almendras haalt uit met een fantastische trap. Billaud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 24:0

74e minuut.
Lissandrini passt de bal zonder na te denken. Mladenović speelt de bal door. Galunov heeft problemen om de bal te vangen. Galunov geeft een hoge lob. Almendras springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Champagne probeert de bal aan de voet te houden. Wollny is nu in balbezit. Wollny met een sublieme pass. Klungelig pakt Almendras de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 25:0

78e minuut.
Raldes probeert naar een medespeler te passen. Mladenović is nu in balbezit. Mladenović probeert naar een medespeler te passen. Almendras is nu in balbezit. Almendras draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mladenović geeft een lange en hoge pass. Almendras kopt de bal weg. Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny geeft een lange en hoge pass. Almendras springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 26:0

82e minuut.
Wollny rent richting de bal. Wollny passt de bal met de wreef. Galunov is nu in balbezit. Galunov geeft een lange en hoge pass. Almendras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Galunov passt de bal zonder na te denken. Mladenović probeert naar een medespeler te passen. Larcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcher geeft een lange en hoge pass. Wollny geeft een lange en hoge pass. Billaud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Almendras is nu in balbezit. Almendras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 27:0

87e minuut.
Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wollny neemt de hoekschop. Almendras springt en kopt de bal. Billaud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 28:0

89e minuut.
Larcher met een sublieme pass. Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny geeft een lange en hoge pass. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massilia 16%, Olympique 2 Lyon 84%.
FC Massilia - Olympique 2 Lyon 29:0