Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLD PUNX NEVER DIE Gazélec Ajaccio
451; Tactiek A+
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 36.4
excellent Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel. Vacher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sonneville met een snelle inworp. Fernández geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 2:0

11e minuut.
Lefevre kopt de bal weg. Daar is Pabis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonneville rent richting de bal. Sonneville heeft problemen om de bal te vangen. Sonneville haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is Lefevre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ourdouillie rent richting de bal. Duy Hùng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duy Hùng krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Fernández met een sublieme pass. Klungelig pakt Sonneville de bal. Pabis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pabis krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Fernández speelt de bal door. Sonneville rent richting de bal. Moons legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moons krijgt een gele kaart. Sonneville is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Huy neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vacher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

29e minuut.
Sonneville is nu in balbezit. Sonneville geeft een hoge lob. Waermoes heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nasazzi kopt de bal weg. Espinola is nu in balbezit. Espinola passt de bal in één keer door. Palásthy rent richting de bal. Palásthy schiet op doel. Balcerowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy draait met de bal, schiet en ... Balcerowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Moons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández speelt de bal door. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 3:0

36e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Duy Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Skiathitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skiathitis krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Lefevre rent richting de bal. Lefevre passt de bal zonder na te denken. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD PUNX NEVER DIE 41%, Gazélec Ajaccio 59%.
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 3:1

47e minuut.
Daar is Hoàng Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Huy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moons de bal. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Fernández rent richting de bal. Fernández met een sublieme pass. Daar is Torbica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torbica geeft een hoge lob. Hoàng Huy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 4:1

53e minuut.
Skiathitis kopt de bal weg. Lefevre bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Barcău met een sublieme pass. Nasazzi geeft een hoge lob. Sonneville kopt de bal weg. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Vacher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sonneville rent richting de bal. Sonneville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 5:1

60e minuut.
Ourdouillie rent richting de bal. Szymański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ourdouillie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mięcho komt het veld opgelopen. Marga komt het veld opgelopen. Bugarín komt het veld opgelopen. Palásthy legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balcerowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Palásthy rent richting de bal. Balcerowicz speelt de bal door. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville haalt uit met een fantastische trap. Vacher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Atala kopt de bal weg. Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi met een sublieme pass. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft de bal voor. Vacher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marga probeert de bal met de borst te controleren. Marga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 6:1

69e minuut.
Atala geeft de bal voor. Marga probeert de bal met de borst te controleren. Mięcho speelt de bal door. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Atala probeert naar een medespeler te passen. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho passt de bal met de wreef. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonneville haalt uit met een fantastische trap. Vacher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 7:1

75e minuut.
Lefevre kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mięcho de bal onder controle te krijgen. Marga is nu in balbezit. Marga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lefevre met de inworp. Waermoes bereikt de bal nog maar net als eerste. Waermoes met een sublieme pass. Atala met een sublieme pass. Waermoes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho passt de bal met de wreef. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap. Vacher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD PUNX NEVER DIE 25%, Gazélec Ajaccio 75%.
OLD PUNX NEVER DIE - Gazélec Ajaccio 8:1