Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique 2 Lyon Black Mamba
Normal Tactiek Diams-Def
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Curbelo passt de bal in één keer door. Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt passt de bal met de wreef. Voisin rent richting de bal. Voisin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Schaff probeert naar een medespeler te passen. Voisin is nu in balbezit. Voisin passt de bal zonder na te denken. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Schaff passt de bal zonder na te denken. Voisin is nu in balbezit. Voisin probeert naar een medespeler te passen. Gonnet rent richting de bal. Gonnet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique 2 Lyon - Black Mamba 0:1

20e minuut.
Curbelo met een snelle inworp. Collignon rent richting de bal. Curbelo geeft een lange en hoge pass. Voisin kan de bal niet met de borst controleren. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Larcher onderschept slim de pass. Schaff rent richting de bal. Schaff passt de bal in één keer door. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Collignon de bal. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet passt de bal zonder na te denken. Voisin is nu in balbezit. Voisin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Fortin speelt de bal door. Schaff rent richting de bal. Schaff passt de bal met de wreef. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Collignon passt de bal met de wreef. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet passt de bal met de wreef. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique 2 Lyon - Black Mamba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique 2 Lyon 61%, Black Mamba 39%.
Olympique 2 Lyon - Black Mamba 0:2

59e minuut.
Larcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voisin rent richting de bal. Voisin passt de bal zonder na te denken. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique 2 Lyon - Black Mamba 0:3

61e minuut.
Collignon rent richting de bal. Collignon met een sublieme pass. Schaff speelt de bal door. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet schiet op doel. Paal! Billaud probeert wanhopig de bal te grijpen. Le Bras heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Klungelig pakt Schaff de bal. Schaff geeft een lange en hoge pass. Gonnet kopt de bal weg. Voisin rent richting de bal. Voisin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gonnet passt de bal met de wreef. Curbelo speelt de bal door. Gonnet rent richting de bal. Collignon rent richting de bal. Collignon schiet op doel. Billaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Larcher geeft een lange en hoge pass. Schaff kopt de bal weg. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Billaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique 2 Lyon - Black Mamba 0:4

78e minuut.
Daar is Schaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaff probeert naar een medespeler te passen. Voisin rent richting de bal. Voisin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Le Bras de bal. Paal!

81e minuut.
Fortin passt de bal zonder na te denken. Collignon met een sublieme pass. Champagne rent richting de bal. Voisin onderschept slim de pass. Voisin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Collignon passt de bal zonder na te denken. Curbelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Curbelo passt de bal in één keer door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Champagne probeert naar een medespeler te passen. Gondet rent richting de bal. Met opzet legt Schaff zijn tegenspeler op de grond. Schaff krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique 2 Lyon 62%, Black Mamba 38%.
Olympique 2 Lyon - Black Mamba 0:4