Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille ∆EXTRA-TEAM∆
DESMOND Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
53.6 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Szántó met een sublieme pass. Hoff is nu in balbezit. Hoff passt de bal in één keer door. Jachymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymczyk draait met de bal, schiet en ... Frydecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru speelt de bal door. Clénin is nu in balbezit. Clénin geeft een lange en hoge pass. Belodedici krijgt zijn hoofd ertegen. Pietrzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Hâmpu geeft een hoge lob. Agárdi kopt de bal weg. Widłak heeft problemen om de bal te vangen. Jachymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:1

25e minuut.
Szántó rent richting de bal. Szántó passt de bal met de wreef. Jachymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Szántó met een snelle inworp. Marina met een sublieme pass. Szántó heeft problemen om de bal te vangen. Szántó geeft een lange en hoge pass. Jachymczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:2

33e minuut.
Czapnik is nu in balbezit. Czapnik geeft een hoge lob. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff onderschept slim de pass. Hoff geeft een lange en hoge pass. Frydecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Szántó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szántó met een sublieme pass. Jachymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymczyk schiet op doel. Frydecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:3

42e minuut.
Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jachymczyk geeft een hoge lob. Tuura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuura draait met de bal, schiet en ... Frydecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Hoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szántó controleert de bal met de borst. Szántó geeft een lange en hoge pass. Jachymczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 67%, ∆EXTRA-TEAM∆ 33%.
Atletico de Marseille - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:3

48e minuut.
Jakovinović verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovinović met een sublieme pass. Merlet rent richting de bal. Merlet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - ∆EXTRA-TEAM∆ 1:3

54e minuut.
Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu geeft een hoge lob. Pekaž rent richting de bal. Merlet onderschept slim de pass. Merlet haalt uit met een fantastische trap. Pietrzyk bokst de bal weg.

58e minuut.
Jakovinović is nu in balbezit. Jakovinović probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Merlet is nu in balbezit. Merlet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Jakovinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovinović geeft een lange en hoge pass. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Pietrzyk bokst de bal weg.

78e minuut.
Jakovinović speelt de bal door. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru geeft de bal voor. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Pietrzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 51%, ∆EXTRA-TEAM∆ 49%.
Atletico de Marseille - ∆EXTRA-TEAM∆ 1:3