Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO.maniac vypereur
VIP Tactiek hip
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 51.9
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă rent richting de bal. Geantă passt de bal zonder na te denken. Huff is nu in balbezit. Huff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - vypereur 0:1

30e minuut.
Benoît geeft een hoge lob. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff passt de bal met de wreef. Daar is Wieruchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieruchowski geeft de bal voor. Groncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Skrypcik speelt de bal door. Daar is Özbakan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manresa onderschept slim de pass. Manresa geeft een lange en hoge pass. Grymel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Raѕhford probeert naar een medespeler te passen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz geeft een lange en hoge pass. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Geantă controleert de bal met de borst. Zasusz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grymel de bal onder controle te krijgen. Koza rent richting de bal. Koza haalt uit met een fantastische trap. Kousal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 36%, vypereur 64%.
RO.maniac - vypereur 0:1

65e minuut.
Zasusz met een sublieme pass. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza met een sublieme pass. Grymel is nu in balbezit. Grymel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Raѕhford onderschept slim de pass. Kağıtçı is nu in balbezit. Manresa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Manresa naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kağıtçı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buselli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kağıtçı kopt de bal weg. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff haalt uit met een fantastische trap. Groncik bokst de bal weg.

84e minuut.
Zasusz geeft een hoge lob. Grymel rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zasusz zal de hoekschop nemen. Grymel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Geantă passt de bal in één keer door. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan geeft een lange en hoge pass. Huff springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - vypereur 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 40%, vypereur 60%.
RO.maniac - vypereur 0:2