Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Croix GOFRILAB FC
Normal Tactiek yoppp
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 53.2
weak Schieten excellent
poor Passen formidable
poor Verdedigen good


2e minuut.
Španiel met een sublieme pass. Kupkinas is nu in balbezit. Kupkinas passt de bal in één keer door. Barbot rent richting de bal. Barbot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Launay speelt de bal door. Fabiansson kopt de bal weg. Daar is Minet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Launay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:1

5e minuut.
Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannot verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannot geeft een lange en hoge pass. Barbot springt en kopt de bal. Launay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:2

6e minuut.
Barbot onderschept slim de pass. Métivier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Španiel met een snel genomen vrije trap. Barbot springt en kopt de bal. Launay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Minet de bal. Launay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Barbot is nu in balbezit. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Launay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:3

9e minuut.
Jeannot rent richting de bal. Jeannot geeft een hoge lob. Daar is Pirès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupkinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ban probeert naar een medespeler te passen. Barbot is nu in balbezit. Viguier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbot raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbot kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:4

15e minuut.
Minet trapt de bal weg van het doel. Lecat heeft problemen om de bal te vangen. Španiel met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbot de bal. Barbot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Jeannot met de inworp. Ban met een sublieme pass. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot schiet op doel. Launay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Jeannot is nu in balbezit. Jeannot met een sublieme pass. Klungelig pakt Delalande de bal. Jeannot geeft een lange en hoge pass. Barbot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Launay trapt de bal weg van het doel. Ban met een sublieme pass. Barbot is nu in balbezit. Barbot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier onderschept slim de pass. Cordier probeert naar een medespeler te passen. Barbot is nu in balbezit. Barbot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fabiansson heeft problemen om de bal te vangen. Fabiansson passt de bal in één keer door. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Launay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:5

27e minuut.
Španiel geeft de bal voor. Daar is Minet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbot rent richting de bal. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Launay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:6

28e minuut.
Kupkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupkinas speelt de bal door. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot geeft een lange en hoge pass. Barbot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Španiel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barbot de bal onder controle te krijgen. Minet bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot is nu in balbezit. Barbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Launay trapt de bal weg. Inworp. Jeannot met een snelle inworp. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minet kopt de bal weg. Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Barbot is nu in balbezit. Barbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:7

37e minuut.
Leprince speelt de bal door. Fabiansson speelt de bal door. Barbot rent richting de bal. Barbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:8

39e minuut.
Ban met een snelle inworp. Jeannot heeft problemen om de bal te vangen. Jeannot geeft de bal voor. Barbot rent richting de bal. Barbot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeannot geeft een hoge lob. Barbot krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jeannot rent richting de bal. Jeannot passt de bal in één keer door. Barbot is nu in balbezit. Barbot draait met de bal, schiet en ... Launay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:9

45e minuut.
Jeannot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannot speelt de bal door. Kupkinas met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbot de bal. Barbot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Croix 86%, GOFRILAB FC 14%.
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:9

46e minuut.
Fabiansson met een sublieme pass. Daar is Minet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupkinas probeert naar een medespeler te passen. Barbot is nu in balbezit. Barbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kupkinas rent richting de bal. Kupkinas passt de bal in één keer door. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson geeft de bal voor. Barbot rent richting de bal. Barbot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jeannot rent richting de bal. Jeannot passt de bal zonder na te denken. Kupkinas is nu in balbezit. Kupkinas passt de bal met de wreef. Ban geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbot rent richting de bal. Barbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:10

52e minuut.
Španiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Španiel passt de bal in één keer door. Fabiansson met een sublieme pass. Barbot rent richting de bal. Barbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:11

53e minuut.
Chapelle probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cordier met de inworp. Španiel is nu in balbezit. Španiel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ban kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbot de bal. Minet verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:12

56e minuut.
Kupkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot rent richting de bal. Kupkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot is nu in balbezit. Barbot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeannot rent richting de bal. Jeannot geeft de bal voor. Barbot springt en kopt de bal. Launay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:13

66e minuut.
Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Launay speelt de bal door. Španiel kopt de bal weg. Barbot is nu in balbezit. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Launay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jeannot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minet kopt de bal weg. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Španiel passt de bal zonder na te denken. Fabiansson is nu in balbezit. Fabiansson geeft de bal voor. Barbot krijgt zijn hoofd ertegen. Launay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:14

70e minuut.
Kupkinas speelt de bal door. Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson geeft de bal voor. Barbot is nu in balbezit. Barbot draait met de bal, schiet en ... Launay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Jeannot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannot passt de bal zonder na te denken. Španiel met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbot de bal. Barbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kupkinas speelt de bal door. Španiel rent richting de bal. Španiel probeert naar een medespeler te passen. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Launay probeert naar een medespeler te passen. Španiel kopt de bal weg. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot draait met de bal, schiet en ... Launay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:15

76e minuut.
Fabiansson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Španiel de bal. Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Barbot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Minet probeert de bal aan de voet te houden. Španiel rent richting de bal. Španiel geeft de bal voor. Barbot springt en kopt de bal. Launay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:16

86e minuut.
Daar is Barbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Launay met een sublieme pass. Jeannot kopt de bal weg. Ban geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Doeltrap. Launay trapt de bal weg. Jeannot kopt de bal weg. Kupkinas rent richting de bal. Kupkinas schiet op doel. Launay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson met een sublieme pass. Kupkinas speelt de bal door. Barbot rent richting de bal. Barbot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Croix 90%, GOFRILAB FC 10%.
Saint Croix - GOFRILAB FC 0:16