Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vazymeylamoilah Spor FC Bouquinière
New 4 Tactiek 343 2009
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Benyahia de bal onder controle te krijgen. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński passt de bal in één keer door. Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fih haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Benyahia de bal. Kowalczyk speelt de bal door. Fih speelt de bal door. Klungelig pakt Bereszyński de bal. Bereszyński draait met de bal, schiet en ... Uyttebroeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doyen controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Sykta de bal. Fih geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doyen de bal. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński passt de bal in één keer door. Fih rent richting de bal. Fih schiet op doel. Uyttebroeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Sykta is nu in balbezit. George verovert de bal door een tackle van achteren. George geeft een lange en hoge pass. Bereszyński springt en kopt de bal. Uyttebroeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 1:0

19e minuut.
Benyahia geeft een hoge lob. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński passt de bal met de wreef. Fih is nu in balbezit. Fih haalt uit met een fantastische trap. Uyttebroeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Germani is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdelkebir zal de hoekschop nemen. Bereszyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 2:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert George de bal onder controle te krijgen. Cabecinha is nu in balbezit. Benyahia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benyahia krijgt een gele kaart. Cabecinha raakt geblesseerd tijdens het duel. Bampa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neri springt en kopt de bal. Harbi bokst de bal weg.

24e minuut.
Kornek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkebir onderschept slim de pass. Abdelkebir met een sublieme pass. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński schiet op doel. Uyttebroeck bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vazymeylamoilah Spor 36%, FC Bouquinière 64%.
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 2:0

47e minuut.
Sykta geeft de bal voor. Neri rent richting de bal. Kourichi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kourichi krijgt een gele kaart. Neri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bampa met een snel genomen vrije trap. Neri springt en kopt de bal. Harbi bokst de bal weg.

50e minuut.
Pawlak is nu in balbezit. Seghiri rent richting de bal. Seghiri geeft de bal voor. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński draait met de bal, schiet en ... Uyttebroeck bokst de bal weg.

54e minuut.
Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyahia met een sublieme pass. Fih rent richting de bal. Fih draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fih kopt de bal weg. George probeert de bal met de borst te controleren. George speelt de bal door. Daar is Fih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fih schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Abdelkebir kopt de bal weg. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński controleert de bal met de borst. Bereszyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fih bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çərkəzzadə komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ould Zmirli komt het veld opgelopen. Saadallah komt het veld opgelopen. Goudjil komt het veld opgelopen. Rahim komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zarabi geeft een hoge lob. Abdelkebir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkebir passt de bal zonder na te denken. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Abdelkebir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkebir passt de bal zonder na te denken. Doyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vazymeylamoilah Spor 39%, FC Bouquinière 61%.
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 3:0