Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Starshooter FC ISHIRAHOSHI
PIGNON Tactiek echine
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Klee kopt de bal weg. Beaucourt geeft de bal voor. Koyam heeft problemen om de bal te vangen. Billard bereikt de bal nog maar net als eerste. Billard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jaume rent richting de bal. Jaume probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Koyam probeert naar een medespeler te passen. Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume passt de bal in één keer door. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Durán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaume de bal. Jaume passt de bal in één keer door. Gurdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdev schiet op doel. Mostowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Jaume geeft een hoge lob. Gurdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gurdev raakt geblesseerd tijdens het duel. Gurdev neemt de penalty, wat een uithaal! Mostowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Doeltrap. Adaś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 36%, FC ISHIRAHOSHI 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RC Starshooter - FC ISHIRAHOSHI 0:0

48e minuut.
Pierer probeert naar een medespeler te passen. Jaume is nu in balbezit. Jaume probeert naar een medespeler te passen. Adaś is nu in balbezit. Adaś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rigal rent richting de bal. Billard is nu in balbezit. Rigal is nu in balbezit. Rigal geeft een lange en hoge pass. Billard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Heesakkers verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Jaume rent richting de bal. Jaume geeft de bal voor. Adaś springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Barrientos passt de bal zonder na te denken. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adaś. Adaś krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Klee bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Mostowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - FC ISHIRAHOSHI 1:0

74e minuut.
Balatov probeert naar een medespeler te passen. Jaume speelt de bal door. Adaś heeft problemen om de bal te vangen. Adaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - FC ISHIRAHOSHI 2:0

76e minuut.
Pleimelding heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos met een sublieme pass. Jaume speelt de bal door. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Hacılar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Billard rent richting de bal. Billard passt de bal zonder na te denken. Roztočil is nu in balbezit. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ... Hacılar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Diaz kopt de bal weg. Znak is nu in balbezit. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Lassan rent richting de bal. Lassan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Koyam kopt de bal weg. Lassan geeft een lange en hoge pass. Pleimelding probeert de bal met de borst te controleren. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - FC ISHIRAHOSHI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 51%, FC ISHIRAHOSHI 49%.
RC Starshooter - FC ISHIRAHOSHI 3:0