Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les Spice Girls F C K
SAMPRAS 1 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 50.8
formidable Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Viña is nu in balbezit. Drábek verovert de bal door een tackle van achteren. Drábek geeft de bal voor. Pirueta is nu in balbezit. Pirueta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Valz onderschept slim de pass. Valz geeft de bal voor. Loodus bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeever onderschept slim de pass. McKeever schiet op doel. Sosa bokst de bal weg.

20e minuut.
Loodus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morgado komt het veld opgelopen. Šetka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viña is nu in balbezit. Viña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pirueta geeft een hoge lob. Sosa met een sublieme pass. Šetka kopt de bal weg. Viña rent richting de bal. Viña draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Kwaiszewski is nu in balbezit. Kwaiszewski geeft een hoge lob. Urbacz kopt de bal weg. McKeever rent richting de bal. McKeever schiet op doel. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Gróf is nu in balbezit. Gróf passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pirueta de bal. Pirueta geeft een hoge lob. Urbacz krijgt zijn hoofd ertegen. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski passt de bal in één keer door. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta geeft een lange en hoge pass. Urbacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Einar speelt de bal door. Viña is nu in balbezit. Kwaiszewski begaat een overtreding. Kwaiszewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Spice Girls 44%, F C K 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les Spice Girls - F C K 0:0

47e minuut.
Pirueta maakt een snoekduik en kopt de bal. Sosa met een sublieme pass. Venhoranta kopt de bal weg. McKeever is nu in balbezit. McKeever draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kwaiszewski met een sublieme pass. McKeever bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães is nu in balbezit. McKeever verovert de bal door een tackle van achteren. McKeever haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Venhoranta met een snelle inworp. Kwaiszewski geeft de bal voor. McKeever springt en kopt de bal. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les Spice Girls - F C K 1:0

73e minuut.
Uglješa is nu in balbezit. Uglješa geeft een lange en hoge pass. Guéguen is nu in balbezit. Guéguen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les Spice Girls - F C K 1:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šetka met de inworp. Viña rent richting de bal. Viña draait met de bal, schiet en ... Parreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Spice Girls - F C K 1:2

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sosa niet meer kan verder spelen. Bowen komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gróf rent richting de bal. Gróf met een sublieme pass. Urbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeever rent richting de bal. McKeever draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwaiszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Pirueta de bal. Leclère rent richting de bal. Urbacz onderschept slim de pass. Urbacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Valz speelt de bal door. Venhoranta controleert de bal met de borst. Gróf probeert naar een medespeler te passen. Urbacz is nu in balbezit. Urbacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Spice Girls 36%, F C K 64%.
les Spice Girls - F C K 1:2