Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honda Lock SC Thailand Team Spirit
Curtis Tactiek Kezyr
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 37.2
very good Schieten adequate
very good Passen average
average Verdedigen solid


6e minuut.
Iasonidis rent richting de bal. Iasonidis passt de bal in één keer door. Cesaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaretto haalt uit met een fantastische trap. Nègre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Thailand Team Spirit 1:0

16e minuut.
Listo kan de bal niet met de borst controleren. Listo probeert naar een medespeler te passen. Cesaretto is nu in balbezit. Cesaretto draait met de bal, schiet en ... Nègre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Thailand Team Spirit 2:0

20e minuut.
Listo geeft de bal voor. Iasonidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Bouyer de bal. Cesaretto is nu in balbezit. Cesaretto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Listo geeft een lange en hoge pass. Iasonidis rent richting de bal. Cesaretto controleert de bal met de borst. Cesaretto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bouyer de bal onder controle te krijgen. Nègre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Picy passt de bal zonder na te denken. Listo rent richting de bal. Listo geeft een hoge lob. Cesaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaretto draait met de bal, schiet en ... Nègre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 29%, Thailand Team Spirit 71%.
Honda Lock SC - Thailand Team Spirit 2:0

59e minuut.
Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon passt de bal in één keer door. Dusart rent richting de bal. Dusart draait met de bal, schiet en ... Bălică bokst de bal weg.

68e minuut.
Listo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leveugle de bal. Iasonidis is nu in balbezit. Iasonidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Thailand Team Spirit 3:0

70e minuut.
Picy bereikt de bal nog maar net als eerste. Picy passt de bal zonder na te denken. Listo bereikt de bal nog maar net als eerste. Listo geeft een hoge lob. Iasonidis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cesaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes rent richting de bal. Mendes met een sublieme pass. Cesaretto is nu in balbezit. Cesaretto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nègre met een harde bal richting middenveld. Listo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara begaat een overtreding. Camara krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Listo geeft een hoge lob. Cesaretto kan de bal niet met de borst controleren. Bouyer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cesaretto raakt geblesseerd tijdens het duel. Mendes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nègre bokst de bal weg. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Nègre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Thailand Team Spirit 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 38%, Thailand Team Spirit 62%.
Honda Lock SC - Thailand Team Spirit 4:0