Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Euville Squadra Amaron
3 5 2 DT Tactiek TN DH AH
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
63.9 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Papel met een sublieme pass. Mancosu rent richting de bal. Mancosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 0:1

10e minuut.
Prałatowicz geeft een hoge lob. Lerond kopt de bal weg. Bonitatibus rent richting de bal. Nuic onderschept slim de pass. Nuic draait met de bal, schiet en ... Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Papel passt de bal zonder na te denken. Vinh rent richting de bal. Vinh passt de bal zonder na te denken. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piechoczek met een sublieme pass. Barbot is nu in balbezit. Barbot geeft een lange en hoge pass. Nuic maakt een snoekduik en kopt de bal. Burkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kiełbowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonitatibus de bal. Nuic onderschept slim de pass. Nuic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Euville - Squadra Amaron 1:1

19e minuut.
Magnier geeft een lange en hoge pass. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot geeft een lange en hoge pass. Piechoczek rent richting de bal. Piechoczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 2:1

23e minuut.
Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek passt de bal zonder na te denken. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic haalt uit met een fantastische trap. Burkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 3:1

26e minuut.
Maszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Lerond rent richting de bal. Schijvenaar is nu in balbezit. Lerond onderschept slim de pass. Lerond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kiełbowicz geeft een hoge lob. Nuic rent richting de bal. Daar is Nuic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 4:1

38e minuut.
Lerond probeert naar een medespeler te passen. Bonitatibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic verovert de bal door een tackle van achteren. Nuic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 5:1

43e minuut.
Lamia is nu in balbezit. Papel is nu in balbezit. Kiełbowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiełbowicz krijgt een gele kaart. Papel raakt geblesseerd tijdens het duel. Papel met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Euville 43%, Squadra Amaron 57%.
US Euville - Squadra Amaron 5:1

46e minuut.
Seewald komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Barbot speelt de bal door. Lerond met een sublieme pass. Nuic rent richting de bal. Nuic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 6:1

49e minuut.
Bonitatibus speelt de bal door. Prodálek probeert naar een medespeler te passen. Piechoczek speelt de bal door. Nuic rent richting de bal. Nuic draait met de bal, schiet en ... Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Prodálek speelt de bal door. Lerond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamia probeert naar een medespeler te passen. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic haalt uit met een fantastische trap. Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Leispere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechoczek rent richting de bal. Piechoczek probeert naar een medespeler te passen. Barbot heeft problemen om de bal te vangen. Barbot geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nuic passt de bal met de wreef. Prodálek speelt de bal door. Barbot rent richting de bal. Barbot geeft een hoge lob. Nuic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 7:1

56e minuut.
Lerond rent richting de bal. Lerond geeft de bal voor. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic haalt uit met een fantastische trap. Burkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 8:1

59e minuut.
Lamia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic is nu in balbezit. Lamia rent richting de bal. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Barbot rent richting de bal. Barbot passt de bal zonder na te denken. Piechoczek probeert naar een medespeler te passen. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Schijvenaar ... Strafschop! Lamia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lloris komt het veld opgelopen. Dumoulin komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nuic neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burkus bokst de bal weg.

70e minuut.
Budzynski probeert de bal met de borst te controleren. Budzynski geeft de bal voor. Piechoczek kopt de bal weg. Daar is Nuic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 9:1

72e minuut.
Prodálek verovert de bal door een tackle van achteren. Prodálek passt de bal in één keer door. Piechoczek is nu in balbezit. Piechoczek draait met de bal, schiet en ... Burkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 10:1

81e minuut.
Bonitatibus passt de bal in één keer door. Lamia is nu in balbezit. Nuic is nu in balbezit. Nuic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Euville - Squadra Amaron 11:1

83e minuut.
Salazar passt de bal zonder na te denken. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel passt de bal zonder na te denken. Seewald is nu in balbezit. Seewald schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Lamia kopt de bal weg. Klungelig pakt Odolański de bal. Piechoczek rent richting de bal. Prodálek rent richting de bal. Prodálek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dumoulin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lerond kopt de bal weg. Piechoczek geeft de bal voor. Nuic krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Euville 37%, Squadra Amaron 63%.
US Euville - Squadra Amaron 11:1