Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Aubenas P.S.G
bordel2 Tactiek 442-TOP
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 56.1
average Schieten outstanding
adequate Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Tường Anh geeft de bal voor. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui passt de bal zonder na te denken. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Trybalski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Kobyłka geeft de bal voor. Inworp. Tường Anh met de inworp. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:1

7e minuut.
Anelka met een sublieme pass. Zorluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorluer geeft een lange en hoge pass. Impacciatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Samica geeft een hoge lob. Czéh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Zorluer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tường Anh neemt de hoekschop. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Iwanecki passt de bal in één keer door. Anelka rent richting de bal. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş schiet op doel. Zorluer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Anelka met een sublieme pass. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh passt de bal in één keer door. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Petrakiev met een sublieme pass. Alaoui heeft problemen om de bal te vangen. Alaoui passt de bal met de wreef. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:2

22e minuut.
Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Petrakiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrakiev passt de bal in één keer door. Alaoui rent richting de bal. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. Andrada bokst de bal weg. Daar is Kobyłka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Andrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Anelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anelka geeft een lange en hoge pass. Tường Anh kopt de bal weg. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev onderschept slim de pass. Petrakiev passt de bal zonder na te denken. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Petrakiev passt de bal met de wreef. Năstaş rent richting de bal. Kobyłka verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki passt de bal in één keer door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Andrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:3

32e minuut.
Petrakiev met een sublieme pass. Năstaş heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş met een sublieme pass. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev passt de bal zonder na te denken. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Andrada trapt de bal weg van het doel. Drahoš kopt de bal weg. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alaoui is nu in balbezit. Alaoui passt de bal in één keer door. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev haalt uit met een fantastische trap. Andrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:4

37e minuut.
Impacciatore probeert naar een medespeler te passen. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev met een sublieme pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:5

44e minuut.
Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui passt de bal zonder na te denken. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Zorluer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 75%, P.S.G 25%.
AS Aubenas - P.S.G 0:6

51e minuut.
Mihail is nu in balbezit. Facchinetti maakt een afschuwelijke overtreding. Mihail is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spiridon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baigereev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev speelt de bal door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Năstaş passt de bal zonder na te denken. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh met een sublieme pass. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kobyłka is nu in balbezit. Kobyłka geeft een lange en hoge pass. Iwanecki kopt de bal weg. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh met een sublieme pass. Petrakiev is nu in balbezit. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:7

59e minuut.
Haeldermans geeft de bal voor. Klungelig pakt Kobyłka de bal. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Andrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Petrakiev rent richting de bal. Alaoui speelt de bal door. Petrakiev heeft problemen om de bal te vangen. Petrakiev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zorluer de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tường Anh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alaoui krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:8

65e minuut.
Drahoš passt de bal zonder na te denken. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev onderschept slim de pass. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... Andrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:9

66e minuut.
Petrakiev onderschept slim de pass. Petrakiev passt de bal in één keer door. Alaoui heeft problemen om de bal te vangen. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alaoui passt de bal zonder na te denken. Năstaş rent richting de bal. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev schiet op doel. Andrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:10

75e minuut.
Petrakiev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Năstaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Spiridon zijn tegenspeler op de grond. Spiridon krijgt een gele kaart. Năstaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iwanecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Drahoš kopt de bal weg. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui passt de bal met de wreef. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Iwanecki geeft een hoge lob. Alaoui is nu in balbezit. Trybalski begaat een overtreding. Trybalski krijgt een gele kaart. Alaoui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drahoš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - P.S.G 0:11

79e minuut.
Mihail met een sublieme pass. Baigereev heeft problemen om de bal te vangen. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki geeft de bal voor. Daar is Zorluer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 78%, P.S.G 22%.
AS Aubenas - P.S.G 0:11