Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Juve Inspired FC
343ale Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 20.1
adequate Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Mas is nu in balbezit. Mas geeft de bal voor. Née controleert de bal met de borst. Gameiro onderschept slim de pass. Gameiro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zatelli met een snelle inworp. Dropsy rent richting de bal. Dropsy met een sublieme pass. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Zatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigulevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigulevičius geeft een hoge lob. Petschovschi is nu in balbezit. Petschovschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Juve - Inspired FC 1:0

18e minuut.
Née rent richting de bal. Gameiro onderschept slim de pass. Gameiro probeert naar een medespeler te passen. Pavon rent richting de bal. Pavon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Née passt de bal in één keer door. Desprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Desprez passt de bal zonder na te denken. Sicard is nu in balbezit. Sicard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hiard heeft problemen om de bal te vangen. Marin is nu in balbezit. Met opzet legt Sicard zijn tegenspeler op de grond. Sicard krijgt een gele kaart. Marin raakt geblesseerd tijdens het duel. Marin met een snel genomen vrije trap. Gameiro is nu in balbezit. Gameiro draait met de bal, schiet en ... Bourdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi schiet op doel. Bourdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Mihoubi rent richting de bal. Molina onderschept slim de pass. Molina geeft een hoge lob. Dib rent richting de bal. Dib haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gameiro verovert de bal door een tackle van achteren. Gameiro passt de bal met de wreef. Pavon is nu in balbezit. Pavon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Boudin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihoubi de bal. Mihoubi geeft een hoge lob. Pavon springt en kopt de bal. Gameiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mihoubi speelt de bal door. Petschovschi is nu in balbezit. Gameiro rent richting de bal. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Juve - Inspired FC 2:0

41e minuut.
Laporte geeft een hoge lob. Pavon is nu in balbezit. Pavon passt de bal met de wreef. Petschovschi is nu in balbezit. Petschovschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Juve 33%, Inspired FC 67%.
Sparta Juve - Inspired FC 2:0

72e minuut.
Hiard is nu in balbezit. Pavon onderschept slim de pass. Pavon geeft een lange en hoge pass. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Petschovschi is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Petschovschi onderschept slim de pass. Petschovschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Juve - Inspired FC 3:0

83e minuut.
Sicard rent richting de bal. Sicard met een sublieme pass. Inworp. Dropsy met een snelle inworp. Grigulevičius met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zatelli is nu in balbezit. Grigulevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Grigulevičius speelt de bal door. Petschovschi is nu in balbezit. Petschovschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Juve - Inspired FC 4:0

89e minuut.
Grigulevičius met een sublieme pass. Daar is Petschovschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigulevičius met een sublieme pass. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi haalt uit met een fantastische trap. Bourdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Juve 21%, Inspired FC 79%.
Sparta Juve - Inspired FC 4:0