Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:53
  • Competitiewedstrijd: National.07
  • Stadion: F.C KITS Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1269
F.C KITS Sparta Juve
wiltord Tactiek 343ale
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 32
formidable Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Çekiç controleert de bal met de borst. Pavon rent richting de bal. Çekiç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çekiç krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Mannella de bal. Mannella geeft de bal voor. Odermatt heeft problemen om de bal te vangen. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol haalt uit met een fantastische trap. Ortéga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi passt de bal zonder na te denken. Viscol is nu in balbezit. Viscol draait met de bal, schiet en ... Ortéga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Sparta Juve 1:0

16e minuut.
Inworp. Pardo Del Burgo met de inworp. Stančić speelt de bal door. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Sparta Juve 2:0

19e minuut.
Mannella speelt de bal door. Viscol is nu in balbezit. Viscol passt de bal in één keer door. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Mizrahi kopt de bal weg. Gameiro is nu in balbezit. Gameiro passt de bal zonder na te denken. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi schiet op doel. Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pardo Del Burgo is nu in balbezit. Pardo Del Burgo met een sublieme pass. Viscol is nu in balbezit. Viscol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Sparta Juve 3:0

25e minuut.
Arias Cardona geeft een lange en hoge pass. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol passt de bal met de wreef. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Stančić passt de bal met de wreef. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi passt de bal in één keer door. Viscol is nu in balbezit. Viscol schiet op doel. Ortéga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mannella met een sublieme pass. Pardo Del Burgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo Del Burgo passt de bal in één keer door. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek onderschept slim de pass. Dąbek met een sublieme pass. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi schiet op doel. Ortéga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 31%, Sparta Juve 69%.
F.C KITS - Sparta Juve 3:0

47e minuut.
Odermatt geeft een lange en hoge pass. Çopan probeert de bal aan de voet te houden. Gameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan onderschept slim de pass. Çopan geeft een hoge lob. Ortéga bokst de bal weg. Odermatt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Sparta Juve 4:0

53e minuut.
Arias Cardona geeft een lange en hoge pass. Mizrahi heeft problemen om de bal te vangen. Mizrahi speelt de bal door. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Laporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Laporte geeft een hoge lob. Mizrahi speelt de bal door. Viscol is nu in balbezit. Viscol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Odermatt verovert de bal door een tackle van achteren. Viscol is nu in balbezit. Viscol probeert naar een medespeler te passen. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mizrahi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Çekiç geeft de bal voor. Mizrahi kan de bal niet met de borst controleren. Mizrahi probeert naar een medespeler te passen. Viscol rent richting de bal. Viscol schiet op doel. Ortéga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Sparta Juve 5:0

69e minuut.
Klungelig pakt Grigulevičius de bal. Dąbek rent richting de bal. Dąbek passt de bal met de wreef. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ortéga probeert wanhopig de bal te grijpen. Viscol heeft problemen om de bal te vangen. Viscol draait met de bal, schiet en ... Ortéga bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Viscol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stančić probeert naar een medespeler te passen. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Sparta Juve 6:0

79e minuut.
Arias Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias Cardona passt de bal met de wreef. Mas heeft problemen om de bal te vangen. Viscol is nu in balbezit. Viscol haalt uit met een fantastische trap. Ortéga bokst de bal weg.

83e minuut.
Doeltrap. Ortéga trapt de bal weg. Dąbek kopt de bal weg. Viscol heeft problemen om de bal te vangen. Viscol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Odermatt verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo Del Burgo onderschept slim de pass. Pardo Del Burgo met een sublieme pass. Viscol rent richting de bal. Viscol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Sparta Juve 7:0

90e minuut.
Klungelig pakt Mizrahi de bal. Laporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizrahi geeft een lange en hoge pass. Viscol springt en kopt de bal. Ortéga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 16%, Sparta Juve 84%.
F.C KITS - Sparta Juve 7:0