Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cercle Celtique F.C KITS
TuEspiri Tactiek wiltord
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Rocklund speelt de bal door. Filipović met een sublieme pass. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne is nu in balbezit. Milne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Iannuzzi passt de bal zonder na te denken. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă geeft de bal voor. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
de Reuver passt de bal zonder na te denken. Arias Cardona probeert naar een medespeler te passen. Stančić probeert de bal met de borst te controleren. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne haalt uit met een fantastische trap. Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Iannuzzi onderschept slim de pass. Iannuzzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pardo Del Burgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mizrahi probeert naar een medespeler te passen. Fetiskinas bokst de bal weg.

29e minuut.
Tato speelt de bal door. Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi passt de bal met de wreef. Daar is de Reuver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Reuver draait met de bal, schiet en ... Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tabares passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Crepaldi de bal. Crepaldi met een sublieme pass. Milne is nu in balbezit. Milne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mannella met de inworp. Crepaldi probeert naar een medespeler te passen. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Tato de bal. Paal!

39e minuut.
Çopan kopt de bal weg. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi met een sublieme pass. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dąbek geeft een hoge lob. Daar is Pardo Del Burgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pardo Del Burgo neemt de hoekschop. Viscol springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 34%, F.C KITS 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cercle Celtique - F.C KITS 0:0

47e minuut.
Milne rent richting de bal. de Reuver is nu in balbezit. Milne is nu in balbezit. de Reuver rent richting de bal. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Iannuzzi de bal. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iannuzzi. Iannuzzi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzi is nu in balbezit. Iannuzzi speelt de bal door. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Milne speelt de bal door. Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi passt de bal zonder na te denken. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giroud komt het veld opgelopen. Pinheiro komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mizrahi is nu in balbezit. Tabares verovert de bal door een tackle van achteren. Tabares met een sublieme pass. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver draait met de bal, schiet en ... Roncolho bokst de bal weg.

80e minuut.
Klungelig pakt Pinheiro de bal. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Roncolho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Tato de bal. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bielsa geeft een lange en hoge pass. Crepaldi kopt de bal weg. Daar is Milne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 27%, F.C KITS 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cercle Celtique - F.C KITS 0:0