Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mike TeamMa Inspired FC
Tactique 1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 19.1
formidable Schieten poor
excellent Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Krivokuća passt de bal in één keer door. Brodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodziński met een sublieme pass. Daar is Lesmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 1:0

4e minuut.
Verlet speelt de bal door. Krivokuća probeert de bal aan de voet te houden. Brodziński speelt de bal door. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Brodziński controleert de bal met de borst. Brodziński probeert naar een medespeler te passen. Lesmann rent richting de bal. Lesmann haalt uit met een fantastische trap. Bourdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 2:0

11e minuut.
Słoma probeert naar een medespeler te passen. İskitler rent richting de bal. İskitler probeert naar een medespeler te passen. Lesmann rent richting de bal. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 3:0

12e minuut.
Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Słoma de bal onder controle te krijgen. İskitler rent richting de bal. İskitler geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bourdon bokst de bal weg. Bourdon speelt de bal door. Zatelli controleert de bal met de borst. Brodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Brodziński passt de bal in één keer door. Słoma met een sublieme pass. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann schiet op doel. Bourdon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 4:0

17e minuut.
Née is nu in balbezit. İskitler verovert de bal door een tackle van achteren. İskitler geeft een lange en hoge pass. Daar is Lesmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 5:0

20e minuut.
Amalfitano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krivokuća de bal. Krivokuća geeft een hoge lob. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Verlet probeert naar een medespeler te passen. Amalfitano rent richting de bal. Amalfitano passt de bal in één keer door. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 6:0

22e minuut.
Brodziński geeft de bal voor. İskitler rent richting de bal. İskitler probeert naar een medespeler te passen. Lesmann rent richting de bal. Lesmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Inworp. Krivokuća met een snelle inworp. Amalfitano geeft een hoge lob. Lesmann springt en kopt de bal. Bourdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 7:0

25e minuut.
İskitler heeft problemen om de bal te vangen. İskitler geeft een lange en hoge pass. Née probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lesmann rent richting de bal. Lesmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Krivokuća heeft problemen om de bal te vangen. Demay rent richting de bal. Krivokuća verovert de bal door een tackle van achteren. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 8:0

31e minuut.
Krivokuća probeert naar een medespeler te passen. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano met een sublieme pass. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann haalt uit met een fantastische trap. Bourdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler draait met de bal, schiet en ... Bourdon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 9:0

33e minuut.
Traoré heeft problemen om de bal te vangen. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann geeft een hoge lob. Krivokuća is nu in balbezit. Krivokuća geeft een lange en hoge pass. Bourdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lesmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 10:0

35e minuut.
Krivokuća met een snelle inworp. Amalfitano geeft de bal voor. Daar is Lesmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmann draait met de bal, schiet en ... Bourdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 11:0

41e minuut.
Lesmann rent richting de bal. Lesmann passt de bal in één keer door. Brodziński probeert naar een medespeler te passen. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler draait met de bal, schiet en ... Bourdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 12:0

43e minuut.
Traoré is nu in balbezit. Lesmann verovert de bal door een tackle van achteren. Brodziński rent richting de bal. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 13:0

45e minuut.
Krivokuća kopt de bal weg. Amalfitano heeft problemen om de bal te vangen. Amalfitano geeft de bal voor. İskitler heeft problemen om de bal te vangen. İskitler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 15%, Inspired FC 85%.
Mike TeamMa - Inspired FC 13:0

49e minuut.
Słoma verovert de bal door een tackle van achteren. Słoma probeert naar een medespeler te passen. Verlet probeert naar een medespeler te passen. Lesmann rent richting de bal. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Verlet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krivokuća speelt de bal door. Enache speelt de bal door. Brodziński speelt de bal door. Bourdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 14:0

53e minuut.
Foix geeft een hoge lob. İskitler kopt de bal weg. Słoma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lesmann de bal. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 15:0

55e minuut.
Klungelig pakt Boudin de bal. Amalfitano onderschept slim de pass. Amalfitano speelt de bal door. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Amalfitano geeft een lange en hoge pass. Brodziński kopt de bal weg. Lesmann rent richting de bal. İskitler is nu in balbezit. İskitler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 16:0

59e minuut.
Daar is Zatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Brodziński passt de bal in één keer door. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 17:0

61e minuut.
Zatelli rent richting de bal. Brodziński onderschept slim de pass. Brodziński probeert naar een medespeler te passen. Lesmann rent richting de bal. Lesmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Zatelli probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İskitler met de inworp. Słoma rent richting de bal. Słoma geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 18:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amalfitano met de inworp. Krivokuća met een sublieme pass. Brodziński met een sublieme pass. Lesmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 19:0

66e minuut.
Brodziński passt de bal in één keer door. İskitler rent richting de bal. İskitler geeft een hoge lob. Lesmann heeft problemen om de bal te vangen. Lesmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Brodziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brodziński met een sublieme pass. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 20:0

70e minuut.
Mátrai komt het veld opgelopen.

71e minuut.
İskitler is nu in balbezit. İskitler geeft de bal voor. Klungelig pakt Foix de bal. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 21:0

76e minuut.
Krivokuća rent richting de bal. Słoma is nu in balbezit. Słoma passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lesmann de bal. Lesmann draait met de bal, schiet en ... Bourdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mátrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátrai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 22:0

81e minuut.
İskitler rent richting de bal. İskitler geeft de bal voor. Soler is nu in balbezit. Amalfitano verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Verlet kopt de bal weg. Słoma geeft de bal voor. Klungelig pakt Soler de bal. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Amalfitano kopt de bal weg. Daar is Mátrai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mátrai met een sublieme pass. Lesmann rent richting de bal. Lesmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bourdon met een harde bal richting middenveld. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler passt de bal in één keer door. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Inspired FC 23:0

90e minuut.
Lesmann rent richting de bal. Mátrai rent richting de bal. Mátrai speelt de bal door. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 14%, Inspired FC 86%.
Mike TeamMa - Inspired FC 23:0