Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vai napola Yaaaas
Full att Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 19.1
adequate Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
Cordier geeft een lange en hoge pass. Gallois heeft problemen om de bal te vangen. Bazin rent richting de bal. Bazin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Constantin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vigouroux verovert de bal door een tackle van achteren. Vigouroux passt de bal zonder na te denken. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin haalt uit met een fantastische trap. Barbot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yaaaas 1:0

15e minuut.
Bazin rent richting de bal. Bazin met een sublieme pass. Vigouroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigouroux schiet op doel. Barbot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yaaaas 2:0

15e minuut.
Guillard met een sublieme pass. Brahimi heeft problemen om de bal te vangen. Brahimi passt de bal in één keer door. Vigouroux rent richting de bal. Vigouroux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yaaaas 3:0

31e minuut.
Cordier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Le Brun komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Le Brun onderschept slim de pass. Le Brun met een sublieme pass. Bellanger rent richting de bal. Vigouroux onderschept slim de pass. Vigouroux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yaaaas 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 32%, Yaaaas 68%.
vai napola - Yaaaas 4:0

52e minuut.
Constantin speelt de bal door. Daar is Baton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin rent richting de bal. Bazin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cieczko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leloup komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Constantin geeft de bal voor. Inworp. Koczur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazin kan de bal niet met de borst controleren. Bazin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bazin onderschept slim de pass. Bazin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Méresse de bal. Vigouroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigouroux draait met de bal, schiet en ... Paal! Barbot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yaaaas 5:0

64e minuut.
Koczur geeft een lange en hoge pass. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin passt de bal met de wreef. Vigouroux is nu in balbezit. Vigouroux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Baton speelt de bal door. Leloup rent richting de bal. Vigouroux met een sublieme pass. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Dutruel geeft de bal voor. Legras kopt de bal weg. Méresse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Le Brun bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Brun passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yaaaas 6:0

78e minuut.
Koczur verovert de bal door een tackle van achteren. Koczur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dutruel de bal. Bazin is nu in balbezit. Bazin draait met de bal, schiet en ... Barbot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yaaaas 7:0

79e minuut.
Guillard met een sublieme pass. Brahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Legras verovert de bal door een tackle van achteren. Guillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillard schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Garcin is nu in balbezit. Vigouroux verovert de bal door een tackle van achteren. Vigouroux met een sublieme pass. Bazin rent richting de bal. Bazin schiet op doel. Barbot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 40%, Yaaaas 60%.
vai napola - Yaaaas 7:0