Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS DORIAN KTM88
new 442 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 21.6
formidable Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Forest is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beaulieu. Forest is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cacine zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kozakiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Massip heeft problemen om de bal te vangen. Massip geeft een hoge lob. Cacine kopt de bal weg. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 1:0

3e minuut.
Forest kopt de bal weg. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forest de bal. Forest schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 2:0

7e minuut.
Chiesa met een harde bal richting middenveld. Rosa kopt de bal weg. Daar is Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forest is nu in balbezit. Forest draait met de bal, schiet en ... Chiesa bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Casolari de bal. Cacine is nu in balbezit. Cacine passt de bal in één keer door. Forest is nu in balbezit. Forest draait met de bal, schiet en ... Chiesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 3:0

12e minuut.
Dijoux geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bjørndal met een snelle inworp. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz schiet op doel. Chiesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 4:0

16e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 5:0

19e minuut.
Charles-Alfred met een sublieme pass. Forest rent richting de bal. Forest passt de bal zonder na te denken. Cacine geeft een hoge lob. Kozakiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Chiesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Charles-Alfred probeert naar een medespeler te passen. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal met de wreef. Forest rent richting de bal. Forest draait met de bal, schiet en ... Chiesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chiesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 6:0

23e minuut.
Berg geeft een lange en hoge pass. Charles-Alfred is nu in balbezit. Charles-Alfred passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Forest de bal. Forest draait met de bal, schiet en ... Chiesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 7:0

28e minuut.
Kozakiewicz onderschept slim de pass. Kozakiewicz speelt de bal door. Forest is nu in balbezit. Forest schiet op doel. Massip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 8:0

29e minuut.
Forest is nu in balbezit. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso passt de bal in één keer door. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Valdivieso geeft een hoge lob. Bjørndal geeft de bal voor. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest geeft een hoge lob. Kozakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Herczyk is nu in balbezit. Herczyk geeft de bal voor. Kozakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Forest de bal. Forest haalt uit met een fantastische trap. Chiesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiesa trapt de bal weg van het doel. Cacine speelt de bal door. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Beaulieu probeert naar een medespeler te passen. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal passt de bal in één keer door. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chiesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 9:0

43e minuut.
Beaulieu is nu in balbezit. Cacine verovert de bal door een tackle van achteren. Cacine probeert naar een medespeler te passen. Forest rent richting de bal. Forest haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 10:0

44e minuut.
Beaulieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaulieu passt de bal met de wreef. Besson bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest onderschept slim de pass. Forest schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chiesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS DORIAN 16%, KTM88 84%.
AS DORIAN - KTM88 10:0

46e minuut.
Beaulieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa onderschept slim de pass. Rosa passt de bal in één keer door. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 11:0

51e minuut.
Herczyk passt de bal in één keer door. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Forest is nu in balbezit. Forest haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 12:0

53e minuut.
Cacine rent richting de bal. Cacine passt de bal met de wreef. Forest rent richting de bal. Forest haalt uit met een fantastische trap. Chiesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 13:0

54e minuut.
Zeiger passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Beaulieu de bal onder controle te krijgen. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 14:0

55e minuut.
Kozakiewicz passt de bal zonder na te denken. Forest is nu in balbezit. Forest passt de bal met de wreef. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... Chiesa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 15:0

58e minuut.
Cacine met een sublieme pass. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chiesa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Besson kopt de bal weg. René probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cacine is nu in balbezit. Cacine geeft een lange en hoge pass. Kozakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 16:0

62e minuut.
Forest passt de bal met de wreef. Kozakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Massip rent richting de bal. Forest verovert de bal door een tackle van achteren. Forest haalt uit met een fantastische trap. Chiesa bokst de bal weg. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz schiet op doel. Chiesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 17:0

63e minuut.
Kozakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rosa rent richting de bal. Klungelig pakt Kozakiewicz de bal. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa schiet op doel. Chiesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forest rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Leroy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bjørndal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 18:0

72e minuut.
Forest is nu in balbezit. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 19:0

74e minuut.
Zeiger is nu in balbezit. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørndal probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz schiet op doel. Chiesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 20:0

75e minuut.
Kozakiewicz onderschept slim de pass. Forest rent richting de bal. Forest passt de bal zonder na te denken. Valdivieso rent richting de bal. Valdivieso passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chiesa met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Beaulieu de bal. Rosa is nu in balbezit. Forest rent richting de bal. Forest schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Valdivieso speelt de bal door. Forest heeft problemen om de bal te vangen. Forest geeft een hoge lob. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cacine probeert de bal met de borst te controleren. Cacine geeft een lange en hoge pass. Dijoux heeft problemen om de bal te vangen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - KTM88 21:0

84e minuut.
Dijoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijoux geeft een lange en hoge pass. Cacine kopt de bal weg. Forest heeft problemen om de bal te vangen. Forest schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bjørndal is nu in balbezit. Bjørndal probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Forest de bal. Forest draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Besson de bal. Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest is nu in balbezit. Forest schiet op doel. Chiesa bokst de bal weg.

87e minuut.
Valdivieso geeft de bal voor. Cacine probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosa de bal. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS DORIAN 12%, KTM88 88%.
AS DORIAN - KTM88 21:0