Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toletum Imperialis F.C.Rohan
Braña5mod Tactiek 2024-F*XTRM
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
67.5 gemiddelde waardering 70.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


5e minuut.
Lencsés passt de bal met de wreef. Rodríguez Blanco is nu in balbezit. Rodríguez Blanco geeft de bal voor. Úbeda rent richting de bal. Úbeda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Torralba Jiménez kan de bal niet met de borst controleren. Martín García is nu in balbezit. Martín García probeert naar een medespeler te passen. Çağanay rent richting de bal. Çağanay schiet op doel. Chkaf bokst de bal weg.

19e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos geeft een hoge lob. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap. Chkaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - F.C.Rohan 0:1

23e minuut.
Daar is Paliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta speelt de bal door. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap. Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bekić is nu in balbezit. Rodríguez Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raudona. Raudona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 44%, F.C.Rohan 56%.
Toletum Imperialis - F.C.Rohan 0:1

50e minuut.
Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Manson ... Strafschop! Manson krijgt een gele kaart. Çağanay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martínez Hernández kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - F.C.Rohan 0:2

60e minuut.
Pires is nu in balbezit. Pires geeft de bal voor. Martínez Hernández is nu in balbezit. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - F.C.Rohan 0:3

66e minuut.
Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martín García is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martín García zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martínez Hernández maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pires rent richting de bal. Manson onderschept slim de pass. Tatoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tatoń krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Lippelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippelt passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Blanco draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - F.C.Rohan 1:3

75e minuut.
Inworp. Buzea komt het veld opgelopen. Serrano Ramos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mendieta passt de bal met de wreef. Manson probeert naar een medespeler te passen. Tejera met een sublieme pass. Gómez Company geeft een hoge lob. Rodríguez Blanco krijgt zijn hoofd ertegen. Stamatoiu bokst de bal weg.

82e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos speelt de bal door. Pires is nu in balbezit. Úbeda verovert de bal door een tackle van achteren. Úbeda schiet op doel. Stamatoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gómez Company passt de bal zonder na te denken. Tejera is nu in balbezit. Tejera speelt de bal door. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - F.C.Rohan 2:3

87e minuut.
Raudona geeft een hoge lob. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson passt de bal in één keer door. Tejera rent richting de bal. Tejera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodríguez Blanco rent richting de bal. Rodríguez Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toletum Imperialis - F.C.Rohan 3:3

89e minuut.
Lencsés controleert de bal met de borst. Martín García rent richting de bal. Lencsés schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martín García is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serrano Ramos komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 41%, F.C.Rohan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toletum Imperialis - F.C.Rohan 3:3