Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cocotin Duque Stars
coco Tactiek T1-1
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.9 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten outstanding
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Inworp. Kolasa met een snelle inworp. Louzao rent richting de bal. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaštan de bal. Zautua rent richting de bal. Zautua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Paricio de bal. Gotor is nu in balbezit. Gotor draait met de bal, schiet en ... Mateu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Duque Stars 0:1

14e minuut.
Klimczak is nu in balbezit. Klimczak passt de bal met de wreef. Paricio is nu in balbezit. Paricio schiet op doel. Mateu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Duque Stars 0:2

20e minuut.
Fernández Hinojosa passt de bal in één keer door. Gahn is nu in balbezit. Aitriger begaat een overtreding. Gahn raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Hinojosa wilt de vrije trap nemen. Roiz bokst de bal weg.

27e minuut.
Aitriger geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaštan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zautua rent richting de bal. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Mateu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Paricio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paricio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Duque Stars 0:3

32e minuut.
Worm geeft een lange en hoge pass. Louzao rent richting de bal. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kukulski kan de bal niet met de borst controleren. Codina Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulski draait met de bal, schiet en ... Roiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Aitriger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Duque Stars 1:3

35e minuut.
Kolasa geeft een lange en hoge pass. Gahn rent richting de bal. Louzao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Louzao krijgt een gele kaart. Louzao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. San Nazario komt het veld opgelopen.

39e minuut.
San Nazario geeft een hoge lob. Kaštan kopt de bal weg. Kolasa rent richting de bal. Kolasa geeft een hoge lob. Kukulski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zenekorta passt de bal zonder na te denken. Kaštan rent richting de bal. Gotor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gotor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cocotin 48%, Duque Stars 52%.
Atletico Cocotin - Duque Stars 1:3

49e minuut.
Zautua is nu in balbezit. Gotor is nu in balbezit. Zautua is nu in balbezit. Gotor rent richting de bal. Gotor haalt uit met een fantastische trap. Mateu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Duque Stars 1:4

55e minuut.
Worm kopt de bal weg. Aitriger rent richting de bal. Kukulski verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Duque Stars 2:4

56e minuut.
San Nazario geeft een lange en hoge pass. Gotor rent richting de bal. Gotor passt de bal zonder na te denken. Zautua rent richting de bal. Zautua draait met de bal, schiet en ... Mateu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Klimczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Worm bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijarro onderschept slim de pass. Guijarro geeft een lange en hoge pass. Gotor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Duque Stars 2:5

67e minuut.
Kolasa passt de bal met de wreef. Gahn is nu in balbezit. Aitriger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gahn raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Hinojosa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Roiz met een harde bal richting middenveld. Klimczak kopt de bal weg. Kaštan heeft problemen om de bal te vangen. Zautua is nu in balbezit. Zautua draait met de bal, schiet en ... Mateu bokst de bal weg.

81e minuut.
Fernández Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitriger rent richting de bal. Gahn onderschept slim de pass. Gahn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zautua passt de bal met de wreef. Paricio is nu in balbezit. Quang Dương begaat een overtreding. Quang Dương krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cocotin 46%, Duque Stars 54%.
Atletico Cocotin - Duque Stars 2:5