Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabuten´s Javiepm
Dabuten`s mirror Tactiek Jpm2
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.9 gemiddelde waardering 70.5
very good Schieten outstanding
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña passt de bal in één keer door. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca geeft de bal voor. Coello maakt een snoekduik en kopt de bal. Ryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pieronek speelt de bal door. Bobeli rent richting de bal. de la Cal rent richting de bal. Bobeli verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieronek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga passt de bal zonder na te denken. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Coello kopt de bal weg. Daar is Csöregh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sıhhiyeli is nu in balbezit. Treviño verovert de bal door een tackle van achteren. Treviño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Llompart passt de bal in één keer door. García Fonseca is nu in balbezit. García Fonseca passt de bal met de wreef. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Coello kopt de bal weg. Treviño rent richting de bal. Csöregh is nu in balbezit. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 60%, Javiepm 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabuten´s - Javiepm 0:0

46e minuut.
Ronsse komt het veld opgelopen. Tanboğa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahmudov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Mantecón is nu in balbezit. Mantecón geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert García Fonseca de bal onder controle te krijgen. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ... Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Ryszko bokst de bal weg.

63e minuut.
Rivillos passt de bal met de wreef. Mantecón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantecón met een sublieme pass. Mahmudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudov schiet op doel. Vismara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portelli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bidaurrázaga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mantecón. Bidaurrázaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mantecón probeert naar een medespeler te passen. García Fonseca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coello krijgt zijn hoofd ertegen. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 70%, Javiepm 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabuten´s - Javiepm 0:0