Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarragona Wolves Chiretas
TW433 Tactiek 73
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 64.2
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubović probeert de bal met de borst te controleren. Gijón rent richting de bal. Gijón schiet op doel. Machicado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Chiretas 0:1

5e minuut.
Bóveda geeft de bal voor. Daðason is nu in balbezit. Met opzet legt Methenitis zijn tegenspeler op de grond. Methenitis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vázquez Veiga passt de bal in één keer door. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golubović. Golubović krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daðason is nu in balbezit. Daðason passt de bal in één keer door. Mamelli rent richting de bal. Gijón onderschept slim de pass. Gijón schiet op doel. Machicado bokst de bal weg.

26e minuut.
Gijón kopt de bal weg. Methenitis is nu in balbezit. Arzumanyan met een sublieme pass. Veintimilla rent richting de bal. Veintimilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gijón onderschept slim de pass. Gijón passt de bal in één keer door. de Francisco probeert naar een medespeler te passen. Daðason is nu in balbezit. Daðason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rantaheimo is nu in balbezit. de Francisco is nu in balbezit. de Francisco speelt de bal door. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel. Machicado bokst de bal weg.

34e minuut.
Gijón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de Francisco de bal. de Francisco passt de bal zonder na te denken. Vázquez Veiga is nu in balbezit. Vázquez Veiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pantoja kopt de bal weg. Arzumanyan met een sublieme pass. López Ufarte rent richting de bal. Veintimilla verovert de bal door een tackle van achteren. Veintimilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarragona Wolves - Chiretas 1:1

38e minuut.
Daðason met een sublieme pass. Golubović geeft een hoge lob. López Ufarte speelt de bal door. Daar is Daðason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daðason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machicado trapt de bal weg van het doel. Arzumanyan kopt de bal weg. Veintimilla is nu in balbezit. Veintimilla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Chiretas 2:1

45e minuut.
Arzumanyan speelt de bal door. Cesur met een sublieme pass. Olaitz rent richting de bal. Görbe rent richting de bal. Görbe schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 60%, Chiretas 40%.
Tarragona Wolves - Chiretas 2:1

46e minuut.
Rantaheimo geeft een hoge lob. Veintimilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Santana Ponce de bal. Görbe is nu in balbezit. Görbe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Mamelli probeert de bal aan de voet te houden. de Francisco rent richting de bal. de Francisco passt de bal in één keer door. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ... Machicado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Ynclán Pajares komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vázquez Veiga is nu in balbezit. Vázquez Veiga speelt de bal door. de Francisco is nu in balbezit. de Francisco schiet op doel. Machicado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ufarte met een snelle inworp. Arzumanyan speelt de bal door. Görbe is nu in balbezit. Görbe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan probeert naar een medespeler te passen. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe verovert de bal door een tackle van achteren. Görbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Chiretas 3:1

75e minuut.
de Francisco rent richting de bal. de Francisco probeert naar een medespeler te passen. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón haalt uit met een fantastische trap. Pantoja probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Chiretas 3:2

78e minuut.
Rantaheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantaheimo passt de bal met de wreef. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe haalt uit met een fantastische trap. Boix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Chiretas 4:2

81e minuut.
Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan passt de bal met de wreef. Veintimilla rent richting de bal. Veintimilla haalt uit met een fantastische trap. Boix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Chiretas 5:2

84e minuut.
López Ufarte verovert de bal door een tackle van achteren. López Ufarte passt de bal in één keer door. Daar is Ynclán Pajares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ynclán Pajares probeert naar een medespeler te passen. de Francisco rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. López Ufarte neemt de hoekschop. Gijón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Chiretas 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 58%, Chiretas 42%.
Tarragona Wolves - Chiretas 5:3