Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c maba Davizcocho
MABA--M--2 Tactiek mab5
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
15 Buitenspel 3
63.3 gemiddelde waardering 62.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru met een sublieme pass. Obrejan is nu in balbezit. Couton is nu in balbezit. Couton schiet op doel. Grygo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Klungelig pakt Lobonţ de bal. Baillon is nu in balbezit. Daniel is nu in balbezit. Baillon onderschept slim de pass. Baillon schiet op doel. Grygo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Doru onderschept slim de pass. Doru speelt de bal door. Montis geeft een lange en hoge pass. Couton krijgt zijn hoofd ertegen. Grygo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c maba - Davizcocho 0:1

22e minuut.
Håvbrandt geeft de bal voor. Sofianopoulos rent richting de bal. Cervantes begaat een overtreding. Cervantes krijgt een gele kaart. Sofianopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Contreras met een snel genomen vrije trap. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daniel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baillon is nu in balbezit. Baillon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lobonţ geeft de bal voor. Cervantes rent richting de bal. Sofianopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... Pajariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c maba - Davizcocho 1:1

41e minuut.
Obrejan met de inworp. Lobonţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillon onderschept slim de pass. Baillon geeft een lange en hoge pass. Couton springt en kopt de bal. Grygo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c maba 56%, Davizcocho 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c maba - Davizcocho 1:1

47e minuut.
Contreras geeft de bal voor. Sofianopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervantes. Cervantes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Montis onderschept slim de pass. Montis met een sublieme pass. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton schiet op doel. Grygo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c maba - Davizcocho 1:2

67e minuut.
Sofianopoulos rent richting de bal. Subakan onderschept slim de pass. Subakan geeft een lange en hoge pass. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Inworp. Gordillo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Couton is nu in balbezit. Daniel met een sublieme pass. Gordillo met een sublieme pass. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton draait met de bal, schiet en ... Grygo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Couton is nu in balbezit. Gordillo is nu in balbezit. Couton rent richting de bal. Gordillo rent richting de bal. Couton is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c maba - Davizcocho 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c maba 58%, Davizcocho 42%.
f.c maba - Davizcocho 1:3