Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sance C.F. Raulinho Seleçao
Testdef Tactiek A 2ª oe!
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.8 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


20e minuut.
Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă speelt de bal door. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı schiet op doel. Vickers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Raulinho Seleçao 0:1

23e minuut.
Donzello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hajdo de bal. Hajdo geeft de bal voor. Bradna springt en kopt de bal. Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Petit kopt de bal weg. Kempny controleert de bal met de borst. Bradna is nu in balbezit. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çolakgazi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Birlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petit is nu in balbezit. Petit speelt de bal door. Çolakgazi is nu in balbezit. Çolakgazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Possobom kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karakashev de bal onder controle te krijgen. Karakashev passt de bal in één keer door. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Vickers bokst de bal weg. Gruborovics is nu in balbezit. Gruborovics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Raulinho Seleçao 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sance C.F. 51%, Raulinho Seleçao 49%.
Sance C.F. - Raulinho Seleçao 0:2

47e minuut.
Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pašūnas begaat een overtreding. Gogoasă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hornus met een snel genomen vrije trap. Gruborovics krijgt zijn hoofd ertegen. Vickers bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Petit kopt de bal weg. Daar is Navarro García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro García passt de bal in één keer door. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı schiet op doel. Vickers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı draait met de bal, schiet en ... Vickers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Donzello geeft een lange en hoge pass. Niejadlik kopt de bal weg. Kempny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çolakgazi rent richting de bal. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Karakashev passt de bal met de wreef. Navarro García rent richting de bal. Duvnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro García verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro García draait met de bal, schiet en ... Vickers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Gruborovics geeft een lange en hoge pass. Navarro García bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro García draait met de bal, schiet en ... Tuğracıbaşı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Raulinho Seleçao 0:3

65e minuut.
Kopacz passt de bal met de wreef. Karakashev rent richting de bal. Kempny probeert naar een medespeler te passen. Gruborovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tuğracıbaşı de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Raulinho Seleçao 0:4

66e minuut.
Mazzocchi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Gruborovics krijgt zijn hoofd ertegen. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hornus speelt de bal door. Gogoasă is nu in balbezit. Pašūnas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pašūnas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sance C.F. 60%, Raulinho Seleçao 40%.
Sance C.F. - Raulinho Seleçao 0:4