Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella Del Sur C.F sants
Branha3 Tactiek 5-3-2 extrem
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
61.2 gemiddelde waardering 72.7
solide Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Andonov kopt de bal weg. Vega probeert naar een medespeler te passen. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. Azizoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - sants 0:1

13e minuut.
Cuvillier verovert de bal door een tackle van achteren. Cuvillier geeft een hoge lob. Korvín probeert de bal met de borst te controleren. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov draait met de bal, schiet en ... Azizoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pérez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Mora passt de bal in één keer door. Danneels rent richting de bal. Danneels draait met de bal, schiet en ... Azizoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - sants 0:2

33e minuut.
Gabilondo speelt de bal door. Korvín rent richting de bal. Veysəlov onderschept slim de pass. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - sants 0:3

38e minuut.
Gabilondo passt de bal in één keer door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja probeert naar een medespeler te passen. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. Azizoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Selvik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - sants 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 65%, sants 35%.
Estrella Del Sur C.F - sants 0:4

51e minuut.
Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannecoucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Domenech Ceballos passt de bal zonder na te denken. Vega geeft een hoge lob. Pérez Mora geeft een hoge lob. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. Azizoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - sants 0:5

62e minuut.
Clavero rent richting de bal. Clavero geeft de bal voor. Klungelig pakt Korvín de bal. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. Azizoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Azambuja neemt de hoekschop. Veysəlov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lazarobáster komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Goñi kan de bal niet met de borst controleren. Andonov rent richting de bal. Goñi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goñi krijgt een gele kaart. Andonov raakt geblesseerd tijdens het duel. Goñi geeft de bal voor. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bracamonte neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Korvín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korvín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veysəlov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Domenech Ceballos is nu in balbezit. Gabilondo onderschept slim de pass. Gabilondo speelt de bal door. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gabilondo probeert de bal aan de voet te houden. Gabilondo passt de bal met de wreef. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. Azizoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - sants 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 62%, sants 38%.
Estrella Del Sur C.F - sants 0:6