Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:55
  • Competitiewedstrijd: II División.03
  • Stadion: Las Bayas
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13588
Nereafc Peterrets de Tarragona
Táctica 138 Tactiek rombo meva
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
71.3 gemiddelde waardering 69.1
incredible Schieten formidable
formidable Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


7e minuut.
Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck passt de bal zonder na te denken. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano schiet op doel. Kuryluk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gavrančić speelt de bal door. Turczyniak probeert de bal met de borst te controleren. Colaizzo onderschept slim de pass. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zero rent richting de bal. Zero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 0:1

19e minuut.
Dévánszki heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki met een sublieme pass. Cantón rent richting de bal. Cantón geeft de bal voor. Campusano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 1:1

23e minuut.
Colaizzo is nu in balbezit. Drewek rent richting de bal. Mara begaat een overtreding. Drewek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drewek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Eresiotis met een sublieme pass. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski passt de bal met de wreef. Zero rent richting de bal. Zero schiet op doel. Stalewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Cantón passt de bal zonder na te denken. Geck rent richting de bal. Geck passt de bal zonder na te denken. Campusano is nu in balbezit. Campusano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 2:1

45e minuut.
Eresiotis rent richting de bal. Eresiotis geeft een hoge lob. Colaizzo is nu in balbezit. Colaizzo schiet op doel. Stalewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 45%, Peterrets de Tarragona 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nereafc - Peterrets de Tarragona 2:2

48e minuut.
Chollet geeft een hoge lob. Eresiotis kopt de bal weg. Kuryluk heeft problemen om de bal te vangen. Cantón rent richting de bal. Cantón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Pawłowski passt de bal zonder na te denken. Zero is nu in balbezit. Chollet maakt een afschuwelijke overtreding. Chollet krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Geck passt de bal in één keer door. Campusano is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pawłowski ... Strafschop! Campusano raakt geblesseerd tijdens het duel. Campusano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gavrančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Chollet verovert de bal door een tackle van achteren. Chollet geeft de bal voor. Cantón is nu in balbezit. Cantón geeft de bal voor. Campusano krijgt zijn hoofd ertegen. Gavrančić bokst de bal weg.

81e minuut.
Đuričić passt de bal met de wreef. Geck heeft problemen om de bal te vangen. Geck speelt de bal door. Campusano is nu in balbezit. Campusano schiet op doel. Gavrančić bokst de bal weg. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campusano raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Campusano neemt zijn aanloop. Gavrančić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 3:2

84e minuut.
Dévánszki passt de bal in één keer door. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck geeft een lange en hoge pass. Campusano krijgt zijn hoofd ertegen. Gavrančić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 4:2

89e minuut.
Colaizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta is nu in balbezit. Chollet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chollet krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 49%, Peterrets de Tarragona 51%.
Nereafc - Peterrets de Tarragona 4:2