Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerverano Mihillas ventura c.f.
4132 Tactiek 4-1-3-2 (unexti)
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
70.2 gemiddelde waardering 71.1
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Chiarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarelli passt de bal zonder na te denken. Pilart speelt de bal door. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Pilart is nu in balbezit. Pilart geeft de bal voor. Labaka Zurriarain springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pilart is nu in balbezit. Pilart geeft de bal voor. Rycerz rent richting de bal. Rycerz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Balaguer kopt de bal weg. Bieńkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peraj. Bieńkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Gente komt bij de bal en schiet. Sanjulián bokst de bal weg.

16e minuut.
de la Gente geeft een hoge lob. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quadros neemt de hoekschop. Balaguer krijgt zijn hoofd ertegen. Sanjulián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Peraj geeft een hoge lob. Labaka Zurriarain kopt de bal weg. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - ventura c.f. 0:1

29e minuut.
Rycerz kopt de bal weg. Vulpeşean speelt de bal door. Pilart heeft problemen om de bal te vangen. Pilart geeft een lange en hoge pass. Rycerz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bisschop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop passt de bal met de wreef. de la Gente met een sublieme pass. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Carmitru geeft de bal voor. Inworp. Chiarelli met een snelle inworp. Bajur geeft een lange en hoge pass. Rycerz springt en kopt de bal. Orczykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
de la Gente geeft de bal voor. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suárez Santos de bal onder controle te krijgen. Sanjulián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerverano Mihillas - ventura c.f. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 56%, ventura c.f. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerverano Mihillas - ventura c.f. 1:1

46e minuut.
Tyrmand komt het veld opgelopen. Bożym komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain passt de bal in één keer door. Vulpeşean met een sublieme pass. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Vulpeşean verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean met een sublieme pass. Pilart rent richting de bal. Pilart geeft een lange en hoge pass. Labaka Zurriarain maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sanjulián probeert naar een medespeler te passen. Plichta kopt de bal weg. Bożym rent richting de bal. Bożym geeft een hoge lob. Balaguer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Inworp. Rijsseghem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilart geeft een hoge lob. González Expósito heeft problemen om de bal te vangen. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - ventura c.f. 1:2

63e minuut.
Plichta rent richting de bal. Chiarelli is nu in balbezit. Chiarelli passt de bal met de wreef. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Peraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Balaguer passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski schiet op doel. Sanjulián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bożym passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski rent richting de bal. Agbonlahor begaat een overtreding. Agbonlahor krijgt een gele kaart. Bieńkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Gente komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bajur geeft een hoge lob. Rycerz is nu in balbezit. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz verovert de bal door een tackle van achteren. Rycerz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
de la Gente onderschept slim de pass. de la Gente met een sublieme pass. Bożym rent richting de bal. Bożym geeft een lange en hoge pass. Bieńkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 55%, ventura c.f. 45%.
Cerverano Mihillas - ventura c.f. 1:2