Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
butifarras team Ángela FC
BUTI Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 22.7
excellent Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Negredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann onderschept slim de pass. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 1:0

6e minuut.
Merla geeft de bal voor. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino rent richting de bal. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Gavito bokst de bal weg.

8e minuut.
Monteagudo geeft een hoge lob. Inworp. Magro met de inworp. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Gavito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López de la Fuente heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 2:0

9e minuut.
Giesemann speelt de bal door. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino speelt de bal door. Kluivert heeft problemen om de bal te vangen. Kluivert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 3:0

11e minuut.
Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik onderschept slim de pass. Rzeźnik geeft de bal voor. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Giesemann is nu in balbezit. Kluivert heeft problemen om de bal te vangen. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. López de la Fuente probeert de bal aan de voet te houden. Gavito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 4:0

13e minuut.
Charles passt de bal met de wreef. Monteagudo is nu in balbezit. Ruiz Moñino verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ruiz Moñino de bal. Ruiz Moñino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Merla is nu in balbezit. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kluivert de bal. Kluivert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Barth met een sublieme pass. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Monteagudo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Monteagudo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Monteagudo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Ruiz Moñino probeert naar een medespeler te passen. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Gavito werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gavito met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ruiz Moñino de bal. Ruiz Moñino geeft een hoge lob. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Merla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iacomi speelt de bal door. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert schiet op doel. Gavito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rodríguez Serrano geeft de bal voor. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. Gavito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Magro rent richting de bal. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro rent richting de bal. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
López de la Fuente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giesemann is nu in balbezit. Giesemann geeft een hoge lob. Kluivert krijgt zijn hoofd ertegen. Gavito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 5:0

45e minuut.
Rodríguez Serrano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magro met de inworp. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino schiet op doel. Gavito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 23%, Ángela FC 77%.
butifarras team - Ángela FC 5:0

49e minuut.
Magro geeft een lange en hoge pass. Ayarza kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pérez Taboada de bal onder controle te krijgen. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Garcia met een sublieme pass. Rodríguez Serrano rent richting de bal. Kluivert onderschept slim de pass. Kluivert schiet op doel. Gavito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 6:0

54e minuut.
Gavito met een harde bal richting middenveld. Garcia kopt de bal weg. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Gavito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Garcia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt López de la Fuente de bal. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann draait met de bal, schiet en ... Gavito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 7:0

61e minuut.
Doeltrap. Mata komt het veld opgelopen. Ngatai komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mata rent richting de bal. López de la Fuente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mata kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gavito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 8:0

67e minuut.
Mata is nu in balbezit. Ngatai rent richting de bal. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ... Gavito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 9:0

69e minuut.
Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik geeft een hoge lob. Jegliński kopt de bal weg. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ... Gavito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Serrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata met een sublieme pass. Magro met een sublieme pass. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Giesemann is nu in balbezit. Giesemann passt de bal zonder na te denken. Mata rent richting de bal. Mata schiet op doel. Gavito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Ángela FC 10:0

78e minuut.
Rzeźnik geeft een hoge lob. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Ngatai heeft problemen om de bal te vangen. Ngatai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ngatai verovert de bal door een tackle van achteren. Ngatai met een sublieme pass. Iacomi geeft een lange en hoge pass. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 15%, Ángela FC 85%.
butifarras team - Ángela FC 10:0