Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska Imapi FC
T1df1 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
60.7 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Donoso neemt vlug de vrije trap. de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado haalt uit met een fantastische trap. Beştea bokst de bal weg.

5e minuut.
Donoso onderschept slim de pass. Wiertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiertz probeert naar een medespeler te passen. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hrázdil onderschept slim de pass. Hrázdil geeft een hoge lob. Daar is Vrbovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ... Beştea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Senderos is nu in balbezit. Dorado onderschept slim de pass. Dorado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imapi FC 0:1

17e minuut.
Vrbovský geeft een hoge lob. Inworp. López de la Fuente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Senderos de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imapi FC 0:2

22e minuut.
de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez geeft de bal voor. Culebras Arenas rent richting de bal. De Corte verovert de bal door een tackle van achteren. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Beştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle geeft een lange en hoge pass. Mittendorfer rent richting de bal. Mittendorfer haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imapi FC 1:2

26e minuut.
Inworp. Wiertz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skaife rent richting de bal. Skaife geeft een lange en hoge pass. Mittendorfer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
López de la Fuente onderschept slim de pass. López de la Fuente probeert naar een medespeler te passen. Camzano met een sublieme pass. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. Beştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Beştea bokst de bal weg. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado draait met de bal, schiet en ... Beştea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Skaife is nu in balbezit. De Corte verovert de bal door een tackle van achteren. De Corte passt de bal met de wreef. Dorado rent richting de bal. Dorado haalt uit met een fantastische trap. Beştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 62%, Imapi FC 38%.
Gambs de Weska - Imapi FC 1:2

46e minuut.
Dorado probeert de bal met de borst te controleren. De Corte is nu in balbezit. Maestro begaat een overtreding. Maestro krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López de la Fuente met een snelle inworp. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte geeft een hoge lob. Dorado krijgt zijn hoofd ertegen. Beştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Senderos geeft de bal voor. Camzano probeert naar een medespeler te passen. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Eser de bal onder controle te krijgen. Eser met een sublieme pass. de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez schiet op doel. Beştea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Maestro speelt de bal door. Statu rent richting de bal. Vrbovský geeft een hoge lob. Wiertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiertz geeft een lange en hoge pass. Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente passt de bal met de wreef. de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez geeft een hoge lob. Dorado maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vrbovský kopt de bal weg. Skaife heeft problemen om de bal te vangen. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel. Beştea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imapi FC 1:3

63e minuut.
Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Eser verovert de bal door een tackle van achteren. Eser geeft de bal voor. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Dueñas rent richting de bal. Dueñas geeft de bal voor. Gaweł probeert de bal met de borst te controleren. Dueñas rent richting de bal. Dueñas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Skaife passt de bal in één keer door. Mittendorfer is nu in balbezit. Maestro is nu in balbezit. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 60%, Imapi FC 40%.
Gambs de Weska - Imapi FC 1:3