Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebrija F.C. Real Fantasmitas F.C
4-3-3 Tactiek sin entremos
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 68
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntegiannis onderschept slim de pass. Ntegiannis passt de bal zonder na te denken. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Heijnen met een sublieme pass. Filanowskii is nu in balbezit. Barbez begaat een overtreding. Barbez krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ntegiannis kopt de bal weg. Baltolu is nu in balbezit. Baltolu passt de bal zonder na te denken. Kelter rent richting de bal. Kelter haalt uit met een fantastische trap. Žampach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Baltolu passt de bal zonder na te denken. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gosparini. Ateşalmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ntegiannis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Ntegiannis geeft de bal voor. Geirsson kopt de bal weg. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bellocq kopt de bal weg. Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyakmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filanowskii is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filanowskii legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Filanowskii heeft problemen om de bal te vangen. Elyakmaz is nu in balbezit. Elyakmaz passt de bal met de wreef. Filanowskii rent richting de bal. Filanowskii geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Madeddu rent richting de bal. Madeddu geeft de bal voor. Elyakmaz kopt de bal weg. Heijnen geeft de bal voor. Bellocq krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Păcală met de inworp. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Bellocq rent richting de bal. Bellocq haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebrija F.C. 59%, Real Fantasmitas F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 0:0

50e minuut.
Barbez is nu in balbezit. Barbez geeft een lange en hoge pass. Heijnen kopt de bal weg. Filanowskii rent richting de bal. Filanowskii schiet op doel. Hoàng Trọng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harmaník geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ateşalmaz de bal. Hilbert rent richting de bal. Păcală geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ntegiannis probeert naar een medespeler te passen. Baltolu speelt de bal door. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz haalt uit met een fantastische trap. Žampach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Harmaník probeert naar een medespeler te passen. Bình Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Ðạt geeft een hoge lob. Kelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelter haalt uit met een fantastische trap. Žampach bokst de bal weg.

74e minuut.
Mellár speelt de bal door. Baltolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltolu met een sublieme pass. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz draait met de bal, schiet en ... Žampach bokst de bal weg.

90e minuut.
Dicá onderschept slim de pass. Tomczak speelt de bal door. Bellocq rent richting de bal. Bellocq haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Trọng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebrija F.C. 57%, Real Fantasmitas F.C 43%.
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 1:0