Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Acura Valentia C.F.
532@ Tactiek 3-4-3
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Kook rent richting de bal. Kook geeft de bal voor. Solano is nu in balbezit. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ntouzos passt de bal zonder na te denken. López probeert naar een medespeler te passen. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi verovert de bal door een tackle van achteren. Messi haalt uit met een fantastische trap. Pârvan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 0:1

21e minuut.
Chruszcz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kook speelt de bal door. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 0:2

22e minuut.
Moret bereikt de bal nog maar net als eerste. Moret geeft een lange en hoge pass. Messi kopt de bal weg. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 0:3

24e minuut.
Kook rent richting de bal. Kook passt de bal met de wreef. López is nu in balbezit. López schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 0:4

27e minuut.
Kook verovert de bal door een tackle van achteren. Kook geeft een hoge lob. Solano krijgt zijn hoofd ertegen. Boldici probeert de bal aan de voet te houden. Pârvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 0:5

28e minuut.
Artetxe passt de bal in één keer door. Kook geeft de bal voor. Solano kopt de bal weg. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Solano is nu in balbezit. Kook bereikt de bal nog maar net als eerste. Kook geeft de bal voor. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Solano is nu in balbezit. Messi rent richting de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 0:6

40e minuut.
Chruszcz rent richting de bal. Chruszcz passt de bal zonder na te denken. Kook speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. Pârvan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
López controleert de bal met de borst. Georgijević rent richting de bal. López verovert de bal door een tackle van achteren. Artetxe rent richting de bal. Artetxe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pârvan met een harde bal richting middenveld. Ntouzos kopt de bal weg. Messi heeft problemen om de bal te vangen. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Acura 68%, Valentia C.F. 32%.
FC Acura - Valentia C.F. 0:7

46e minuut.
Jémez komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerich is nu in balbezit. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 1:7

56e minuut.
Kook passt de bal met de wreef. Artetxe is nu in balbezit. Artetxe speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel. Pârvan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 1:8

59e minuut.
Álvarez Mantilla geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Moret de bal onder controle te krijgen. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Pârvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 1:9

61e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas geeft een hoge lob. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 2:9

64e minuut.
Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas rent richting de bal. Deibiacas onderschept slim de pass. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 3:9

73e minuut.
Kook bereikt de bal nog maar net als eerste. Kook met een sublieme pass. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Pârvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 3:10

73e minuut.
Gálvez Burgos komt het veld opgelopen. Ortuño komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kook kan de bal niet met de borst controleren. Kook passt de bal zonder na te denken. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... Pârvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 3:11

79e minuut.
Rosalim trapt de bal weg. Kook probeert naar een medespeler te passen. Daar is Artetxe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artetxe geeft een hoge lob. Solano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 3:12

80e minuut.
Primanin geeft een hoge lob. López probeert de bal aan de voet te houden. Kook kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ortuño kopt de bal weg. Emmerich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abdu Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 4:12

89e minuut.
Deibiacas kopt de bal weg. Vargas probeert de bal aan de voet te houden. Abdu Omer rent richting de bal. Abdu Omer haalt uit met een fantastische trap. Rosalim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Valentia C.F. 5:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Acura 54%, Valentia C.F. 46%.
FC Acura - Valentia C.F. 5:12