Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burgos CF Noal F.C.
5-3-2c Tactiek 4.1.3.2 DE 1.4
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 58.4
good Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza rent richting de bal. Espinoza passt de bal met de wreef. Lasarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Espinoza passt de bal zonder na te denken. Maziarczyk is nu in balbezit. Lasarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasarte schiet op doel. Belov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burgos CF - Noal F.C. 0:1

24e minuut.
Samm met een sublieme pass. Lam is nu in balbezit. Lam passt de bal zonder na te denken. Lasarte rent richting de bal. Lasarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Martínez Vinuesa de bal onder controle te krijgen. Lasarte rent richting de bal. Martínez Vinuesa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Vinuesa krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Kubala de bal. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala begaat een overtreding. Kubala krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Majerczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Majerczyk probeert naar een medespeler te passen. Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Lasarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burgos CF 69%, Noal F.C. 31%.
Burgos CF - Noal F.C. 0:1

65e minuut.
Maziarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maziarczyk passt de bal in één keer door. Samm met een sublieme pass. Lasarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Maziarczyk is nu in balbezit. Lam rent richting de bal. Lam passt de bal in één keer door. Lasarte rent richting de bal. Lasarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz passt de bal zonder na te denken. Samm is nu in balbezit. Samm geeft een lange en hoge pass. Daar is Lasarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Lasarte heeft problemen om de bal te vangen. Eggert probeert naar een medespeler te passen. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk geeft een lange en hoge pass. Lasarte maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala geeft een hoge lob. Cakici is nu in balbezit. Arouca onderschept slim de pass. Arouca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jirdásek passt de bal in één keer door. Lasarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cautereels rent richting de bal. Lasarte onderschept slim de pass. Lasarte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burgos CF 59%, Noal F.C. 41%.
Burgos CF - Noal F.C. 0:1