Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albuixech C.F. the_tom_pettyites
4-1-3-2 Tactiek fap fanatic
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57.5 gemiddelde waardering 67
solid Schieten formidable
very good Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


16e minuut.
De los Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Reyes met een sublieme pass. Motumbo is nu in balbezit. Motumbo geeft de bal voor. Picot springt en kopt de bal. Palm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pristavu onderschept slim de pass. Pristavu geeft de bal voor. Pontoglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny verovert de bal door een tackle van achteren. Poborny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Twarkowski is nu in balbezit. Tingström is nu in balbezit. Tingström passt de bal met de wreef. Picot rent richting de bal. Picot haalt uit met een fantastische trap. Palm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De los Reyes is nu in balbezit. De los Reyes schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albuixech C.F. - the_tom_pettyites 0:1

31e minuut.
Španjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu passt de bal zonder na te denken. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Strojnowski onderschept slim de pass. Strojnowski probeert naar een medespeler te passen. Motumbo is nu in balbezit. Motumbo geeft een hoge lob. Picot maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albuixech C.F. 52%, the_tom_pettyites 48%.
Albuixech C.F. - the_tom_pettyites 0:1

50e minuut.
Španjević onderschept slim de pass. Španjević geeft een hoge lob. Pantaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Amendolara geeft een hoge lob. Poborny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Motumbo kopt de bal weg. Daar is Twarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tingström met een sublieme pass. De los Reyes rent richting de bal. De los Reyes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pristavu rent richting de bal. Pristavu passt de bal met de wreef. Greenwood speelt de bal door. Poborny heeft problemen om de bal te vangen. Poborny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tingström bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingström geeft een hoge lob. De los Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albuixech C.F. - the_tom_pettyites 0:2

90e minuut.
Daar is Pristavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pristavu passt de bal zonder na te denken. Poborny heeft problemen om de bal te vangen. Španjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albuixech C.F. 41%, the_tom_pettyites 59%.
Albuixech C.F. - the_tom_pettyites 0:2