Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballas FC Los Mariettis
ivanchutes 3-4-3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
16% Spel op eigen helft 84%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 25
formidable Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Brzozewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzozewski geeft een hoge lob. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński schiet op doel. Fernández Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 1:0

3e minuut.
Tot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tot probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Roura probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 2:0

4e minuut.
Rodríguez Mínguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cajal komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Peón probeert de bal aan de voet te houden. Şoimaru is nu in balbezit. Chmieliński is nu in balbezit. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 3:0

10e minuut.
Inworp. El-Labban met de inworp. Pavleko met een sublieme pass. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński schiet op doel. Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński geeft de bal voor. Fernández Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pavleko passt de bal zonder na te denken. Pezzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavleko met een sublieme pass. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński passt de bal met de wreef. Daar is Tallada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fernández Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cajal heeft problemen om de bal te vangen. Şoimaru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pavleko speelt de bal door. Tot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tot passt de bal in één keer door. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
El-Labban met een snelle inworp. Pavleko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavleko probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pavleko kopt de bal weg. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński onderschept slim de pass. Łopaciński schiet op doel. Fernández Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şoimaru springt en kopt de bal. Fernández Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 4:0

22e minuut.
Pavleko rent richting de bal. Pavleko geeft een lange en hoge pass. Łopaciński kopt de bal weg. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Şoimaru kopt de bal weg. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Łopaciński rent richting de bal. Cajal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łopaciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavleko met een snel genomen vrije trap. Łopaciński krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández Cabrera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 5:0

30e minuut.
Chmieliński heeft problemen om de bal te vangen. Peón onderschept slim de pass. Peón met een sublieme pass. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pavleko kopt de bal weg. Klungelig pakt Chmieliński de bal. Chmieliński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Łopaciński de bal. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. El-Labban neemt de hoekschop. Łopaciński kopt de bal weg. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel. Fernández Cabrera bokst de bal weg. Daar is Peón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Şoimaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pavleko passt de bal met de wreef. El-Labban bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Labban probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel. Fernández Cabrera bokst de bal weg.

43e minuut.
Pavleko is nu in balbezit. Pavleko passt de bal zonder na te denken. Tot probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chmieliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bercu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 15%, Los Mariettis 85%.
Caballas FC - Los Mariettis 5:0

46e minuut.
Tot rent richting de bal. Tot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şoimaru de bal. Bercu is nu in balbezit. Bercu draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 6:0

48e minuut.
Tot rent richting de bal. Tot met een sublieme pass. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Roura probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Pavleko is nu in balbezit. Pavleko passt de bal zonder na te denken. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński schiet op doel. Fernández Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 7:0

51e minuut.
Bertelli komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Bercu speelt de bal door. Roura is nu in balbezit. Łopaciński verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera bokst de bal weg. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 8:0

56e minuut.
Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Tot probeert de bal met de borst te controleren. Tot geeft een hoge lob. Bercu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pezzella passt de bal in één keer door. Bercu rent richting de bal. Łopaciński is nu in balbezit. Bercu is nu in balbezit. Bercu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Peón de bal. Pavleko is nu in balbezit. Pavleko passt de bal zonder na te denken. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cəmşidov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Tot de bal. Tot probeert naar een medespeler te passen. Pavleko speelt de bal door. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Fernández Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Tot de bal onder controle te krijgen. Tot met een sublieme pass. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 9:0

72e minuut.
Łopaciński passt de bal in één keer door. Tallada verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, El-Labban zal de hoekschop nemen. Bercu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łopaciński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 10:0

74e minuut.
Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński passt de bal zonder na te denken. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru schiet op doel. Fernández Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 11:0

75e minuut.
Jiménez Lara is nu in balbezit. El-Labban verovert de bal door een tackle van achteren. El-Labban passt de bal zonder na te denken. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bertelli is nu in balbezit. Bertelli met een sublieme pass. El-Labban met een sublieme pass. Klungelig pakt Łopaciński de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński passt de bal in één keer door. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 12:0

81e minuut.
Tot verovert de bal door een tackle van achteren. Tot geeft een hoge lob. Şoimaru kopt de bal weg. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 13:0

82e minuut.
Pujante passt de bal zonder na te denken. Daar is Roura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roura passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tot de bal. Tot geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Fernández Cabrera met een harde bal richting middenveld. Pavleko kopt de bal weg. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 14:0

84e minuut.
Tot rent richting de bal. Tot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Riera de bal. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fernández Cabrera met een harde bal richting middenveld. Şoimaru probeert de bal met de borst te controleren. Şoimaru met een sublieme pass. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera bokst de bal weg. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 15:0

90e minuut.
Inworp. Tot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavleko geeft een lange en hoge pass. Łopaciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Los Mariettis 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 17%, Los Mariettis 83%.
Caballas FC - Los Mariettis 16:0