Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XAXOPRIMO F.C. TorreBronx f.c.
343 Tactiek peraaa
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Dragoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle probeert naar een medespeler te passen. Rossato rent richting de bal. Rossato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Deprez geeft de bal voor. Wartalski kopt de bal weg. Del Valle rent richting de bal. Del Valle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:1

8e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörnyei is nu in balbezit. Wartalski verovert de bal door een tackle van achteren. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Del Valle maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Kazilov probeert naar een medespeler te passen. Harjanne kopt de bal weg. Del Valle rent richting de bal. Del Valle haalt uit met een fantastische trap. Garat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Dicá geeft een hoge lob. Chołoniewski is nu in balbezit. Chołoniewski geeft een hoge lob. Del Valle rent richting de bal. Del Valle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Łomczyk is nu in balbezit. Taffarel verovert de bal door een tackle van achteren. Taffarel probeert naar een medespeler te passen. Harjanne is nu in balbezit. Harjanne geeft de bal voor. Garat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Harjanne rent richting de bal. Wague onderschept slim de pass. Wague passt de bal in één keer door. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Rossato de bal. Rossato speelt de bal door. Del Valle heeft problemen om de bal te vangen. Harjanne is nu in balbezit. Harjanne haalt uit met een fantastische trap. Garat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rossato rent richting de bal. Rossato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:2

28e minuut.
Deprez passt de bal zonder na te denken. Rossato rent richting de bal. Rossato passt de bal zonder na te denken. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjanne speelt de bal door. Del Valle rent richting de bal. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Garat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Cronqvist rent richting de bal. Concime onderschept slim de pass. Concime geeft een lange en hoge pass. Dicá verovert de bal door een tackle van achteren. Rossato geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cronqvist stond buitenspel. Sekin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Del Valle rent richting de bal. Del Valle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Del Valle is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:3

43e minuut.
Rossato passt de bal met de wreef. Del Valle rent richting de bal. Del Valle passt de bal zonder na te denken. Harjanne rent richting de bal. Harjanne draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XAXOPRIMO F.C. 64%, TorreBronx f.c. 36%.
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:4

47e minuut.
Wartalski met een snelle inworp. Rossato is nu in balbezit. Rossato passt de bal zonder na te denken. Daar is Del Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Valle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Rossato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossato passt de bal in één keer door. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Dicá probeert de bal aan de voet te houden. Garat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bódi geeft een lange en hoge pass. Cronqvist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Valle kopt de bal weg. Rossato is nu in balbezit. Rossato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Taffarel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Popovici komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Del Valle de bal. Dragoni is nu in balbezit. Harjanne onderschept slim de pass. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Garat bokst de bal weg.

57e minuut.
Wartalski rent richting de bal. Wartalski passt de bal met de wreef. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Garat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:5

64e minuut.
Deprez heeft problemen om de bal te vangen. Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Harjanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjanne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:6

65e minuut.
Bronner komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wartalski rent richting de bal. Dörnyei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wartalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miala komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Del Valle passt de bal in één keer door. Rossato rent richting de bal. Rossato draait met de bal, schiet en ... Garat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gołębiewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dragoni speelt de bal door. Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski haalt uit met een fantastische trap. Garat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Łomczyk de bal. Popovici rent richting de bal. Popovici schiet op doel. Garat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Harjanne is nu in balbezit. Harjanne passt de bal met de wreef. Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski haalt uit met een fantastische trap. Garat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:7

85e minuut.
Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XAXOPRIMO F.C. 63%, TorreBronx f.c. 37%.
XAXOPRIMO F.C. - TorreBronx f.c. 0:8